Sramotna presuda: Milićevu samo 4,5 godine zatvora za smrt Luke Jovanovića!

Slučaj Kantrimen

Sramotna presuda: Milićevu samo 4,5 godine zatvora za smrt Luke Jovanovića!

Tužilaštvo je teretilo Marka Milićeva da je izvršio krivična dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja" i "nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći"
Objavljeno: 16:27h

Marko Milićev (34) osuđen je na 4,5 godina zatvora jer je svojim automobilom "kantrimen" izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Luka Jovanović. Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva osuđen je na godinu dana zatvora, a taksista Saša Janković osuđen je na uslovnu kaznu. Otac ubijenog Luke Jovanovića: Otkriću sve o „kantrimenu“ posle današnje presude! Na današnju presudu tužilaštvo, ali i okrivljeni kao i porodica Jovanović imaju pravo žalbe Apelacionom sudu.

Sudija Svetlana Galić je u kratkom obrazloženju presude rekla da je tokom postupka nesporno utvrđeno da je Milićev počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Optuženi Milićev je pobegao sa mesta nesreće,
U kolima sa Milićevim bili su i Tamara Bogdanović, Milica Novaković, Bojana Petrović, Dana Matevski i Nikola Lepen otac Luke Jovanovića Bojan rekao je da je očekivao presudu na pet godina zatvora. osvrnuo na činjenicu da automobil "kantrimen" do danas nije pronađen pritvoru je od septembra prošle godine.
Blic Alo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.