POTVRĐENA PRAVOSUDNA PRESUDA ALBIĆU! Maloj Luni je zadao 50 udaraca rukama i nogama, smrt devojčice potresla Srbiju
Zoran Albić, Vesna Firulović i ubijena Luna Firulović, Foto: Facebook

konačna odluka

POTVRĐENA PRAVOSUDNA PRESUDA ALBIĆU! Maloj Luni je zadao 50 udaraca rukama i nogama, smrt devojčice potresla Srbiju

Kako su mediji pisali, optuženi nije pokazao naročito kajanje, niti grižu savesti

Objavljeno:

Apelacioni sud u Nišu danas je potvrdio pravosnažnu presudu Zoranu Albiću za ubistvo devojčice Lune Firulović.

Tim povodom oglasio se Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić" koji je na svom Twiter nalogu, uz fotografiju tragično nastradale devojčice, pohvalio Maju Atanasković koja je jedan od advokata u njegovom timu koji su pravno zastupali porodicu pokojne devojčice.

- Danas je apelacioni sud u Nišu potvrdio pravosnažnu presudu od 40 godina Zoranu Albiću za ubistvo devojčice Lune Firulović. Ovo je još jedna velika pobeda našeg pravnog tima na čelu sa Majom Atanasković. - istakao je Jurić.

Podsetimo, Zoran se u noći između 26. i 27. maja 2019. vratio kući iz provoda pijan. Počeo je da lomi tanjire i nameštaj, što je probudilo ćerkicu njegove žene. Dete je počelo da plače, a njega je to razbesnelo. Veštaci su utvrdili da je nesrećnoj Luni očuh zadao čak 50 udaraca rukama i nogama po čitavom telu, da joj je slomio nadlakticu i iščupao kosu.

Kako su mediji pisali, optuženi nije pokazao naročito kajanje, niti grižu savesti. Veštaci su utvrdili da je u vreme zločina bio uračunljiv i da je znao šta radi.

- Nisam ubio Lunu, samo sam je šamarao! Ne zaslužujem maksimalnu kaznu - branio se Albić pred sudom.

Za smrt malene Lune osuđena je i njena majka Vesna Firulović. Ona je ranije sklopila sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice i osuđena je na osam godina zatvora zbog nepružanja pomoći nemoćnom licu. Naime, Albić je posle batinanja sa Vesnom odveo dete kod lekara i slagali su da je Luna pala sa neograđene terase.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.