"GOVORIO JE DA MU JE MUKA, KAŠLJAO JE, NIJE MOGAO DA SPAVA" Ispovest majke Ace (16) koji je preminuo od korone
Aleksandar C. (16) iz Kruševca, Foto: Printscreen / Društvene mreže

TUGA

"GOVORIO JE DA MU JE MUKA, KAŠLJAO JE, NIJE MOGAO DA SPAVA" Ispovest majke Ace (16) koji je preminuo od korone

Njega su ukućani pronašli u utorak ujutru, kako nepomično leži pored kreveta

Objavljeno:

Aleksandar C. (16) iz Kruševca umro je od posledica zaraze korona virusom.

Njega su ukućani pronašli u utorak ujutru, kako nepomično leži pored kreveta. Lekari su samo konstatovali smrt. Majka Ružica kaže da njen sin od 15. oktobra bio u izolaciji, jer se prvo otac zarazio, a potom i on i sestra.

"Nakon što se moj muž zarazio, testirali su se ćerka (21) i Aca. Oboje su bili pozitivni. Lekari su nam dali terapiju, ali on nije mogao ništa da proguta. Kako bi nešto uzeo, odmah bi povratio. Samo mi je govorio da mu je muka i da ne može da spava. Poslednja tri dana mu se javljala i temperatura i kašljao je", priča majka Ružica.

Ona kaže da ih je u utorak ujutru probudila ćerka koja ih je pozvala da vide dečaka jer je ležao nepomično pored kreveta. "Dete je bilo zdravo. Čekamo obdukciju", kaže majka i dodaje da su svi ukućani u lošem stanju, kao i da ćerka mora da ide da primi infuziju.

Iz Hemijsko - tehničke škole u Kruševcu koju je pohađao dečak, kažu da oni ne znaju da li je dečak imao korona virus, jer još nemaju zvanične podatke o tome, kao i da roditelji nikom nisu javili. Dodaju da je razredni starešina dobio je informaciju od drugih roditelja i učenika da je preminuli đak pozitivan.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.