ŠUTIRAO ME DOK SAM LEŽAO U LOKVI KRVI: Ispovest ginekologa iz Ćuprije kome je kolega slomio nos i skakao po rebrima!
Foto: Nebojša Mandić

tuča u bolnici

ŠUTIRAO ME DOK SAM LEŽAO U LOKVI KRVI: Ispovest ginekologa iz Ćuprije kome je kolega slomio nos i skakao po rebrima!

Svađa među njima počela je načelničkoj kancelariji, kada je dr Mladenović upozorio dr Kaluđerovića da mora da učestvuje u zajedničkim lekarskim vizitama
Objavljeno:

Posle skandalozne tuče ginekologa u ćuprijskoj bolnici, pokrenut je disciplinski postupak za tešku povredu radne discipline, a učesnici dr Radiša Mladenović i dr Vladimir Kaluđerović su suspendovani do okonačanja postupka, jer Ministarstvo zdravlja i rukovodstvo bolnice ne odgovoraju na telefonske pozive i sms poruke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za v. d. načelnika ginekologije postavljen je dr Ljubomir Nedeljković koji ima dvodecenijsko iskustvo u rukovođenju tim odeljenjem.

- Radiša je bolje, očekujem da uskoro bude otpušten sa odeljenja ORL, danas je ponovo rađena dijagnostika povreda - priča njegova supruga.

Dr Mladenović je u tuči sa dr Kaluđerovićem izvukao deblji kraj jer je zadobio frakturu nosa i povredu rebara.

foto: Dado Djilas

Svađa među njima počela je načelničkoj kancelariji, kada je dr Mladenović upozorio dr Kaluđerovića da mora da učestvuje u zajedničkim lekarskim vizitama pacijenata, jer je to zahtev direktora. Međutim, dr Kaluđerović je, prema rečima dr Mladenovića, prišao njemu i udario ga glavom po nosu.

- Pao sam na pod, a on me je šutnuo nogom u desnu stranu grudi, seo na mene i nastavio da me udara, dok sam ležao u lokvi krvi. Probao sam da ga odgurnem rukama - pričao je dr Mladenović novinarima, i dodao da su kolege uletele u kancelariju i uspele da odvoje dr Kaluđerovića od njega.

Zbog frakture nosa i obilnog krvarenja dr Mladenović je smešten na odleljenje ORL. Nos mu je bio potpuno iskrivljen, pa je dr Dragana Miranović obavila intervenciju, vratila hrskavicu na mesto i tamponirala nos. Obavljeno je snimanje glave i grudnog koša, zbog povrede rebra.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.