DOBIO PO P.... : Tuča ginekologa u Ćupriji, načelnik izvukao deblji kraj
Foto: Youtube / Printscreen

POTUKLI SE DOKTORI

DOBIO PO P.... : Tuča ginekologa u Ćupriji, načelnik izvukao deblji kraj

Epilog tuče doktora u ćuprijskoj bolnici: razbijen nos i polomljena rebra
Objavljeno:

Načelnik Odeljenja ginekologije ćuprijske Opšte bolnice Radiša Mladenović (58) u tuči sa ginelokologom Vladanom Kaluđerovićem (48) zadobio je teške telesne povrede, preneo je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je operisan zbog polomljenog nosa, a zadobio je povrede rebara. Kaluđerović ima povrede po vratu. Pokušali smo da stupimo kontakt sa rukovodstvom bolnice, ali bez uspeha.

- Čuli smo da se nešto događa u šefovoj kancelariji, nešto je palo. Pomislili smo da je neka pacijentkinja ili posetilac pao u nesvest. Odmah smo uleteli i zatekli smo oborenog Mladenovića oblivenog u krvlju i Kaluđerovića koji ga napada. Kolege su ih nekako razdvojile - pričaju zaposleni na tom odeljenju.

foto: Fonet

Po njihovim rečima, Kaluđerović godinama ne komunicira sa Mladenovićem, ali i sa većinom ostalih kolega sa tog odeljenja. Situacija je prilično napeta zbog toga.

- Niko ne zna zašto je Kaluđerović ušao u kancelariju Mladenovića i zašto su se potukli. Možda je višegodišnje ćutanje i izostanak komunikacije među kolegama doveo do nesporazuma i posle do neželjenih situacija - kažu u toj bolnici.

Mladenović je operisan i hospitalizovan na ORL odeljenju, dok je Kaluđerović posle pregleda pušten na kućno lečenje. Oni su dali izjave policiji i očekuje se preduzimanje zakonskih mera. Do tada njih dvojica neće raditi.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.