SVE SRPSKE PORODICE KOJE SU NESTALE U JEDNOM DANU! Ubistvo Đokića nije jedino, NAJJEZIVI ZLOČIN desio se u Zemunu
Ilustracija, Foto: Profimedia, Zorana Jevtić, Privatna arhiva, Foto: Kurir/Marko Smiljković

STRAHOTA

SVE SRPSKE PORODICE KOJE SU NESTALE U JEDNOM DANU! Ubistvo Đokića nije jedino, NAJJEZIVI ZLOČIN desio se u Zemunu

Ubistvo porodice Đokić nije usamnjen slučaj!

Objavljeno:

Čitava Srbija digla se na noge zbog jezivog nestanka porodice Đokić čija su ugljenisana tela pronđena u subotu u ataru sela Moravac nakon višednevne potrage. Nažalost, ovo je samo jedna u nizu tragedija u kojima je ugašen život celoj porodici.

PORODICA ĐOKIĆ - ALEKSINAC

Tela Gorana, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije Đokić, kojima se izgubio svaki trag, su u subotu oko podneva pronađena spaljena u jami koja je bila prekrivena daskama. Nedaleko od njih pronađen je i njihov spaljeni automobil, a kako se spekuliše u medijima u ubistvu je učestvovalo više lica. Obdukcija je pokazala da su Đokići ubijeni iz vatrenog oružja, a daljom istragom će s eutvrditi ko je počinilac ovog monstuoznog dela.

Porodica Đokić
foto: Kurir/D.Ilić

PORODICA ILIĆ - LESKOVAC

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove ćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca.

Četvoro članova porodice ubijeno je 10. maja prošle godine sekirom, a počinilac je Miloš Ilić (20).

Miloš Ilić
Miloš Ilićfoto: Kurir

Kako su mediji tada pisali, Miloš Ilić, sin ubijenog Predraga Ilića, posvađao se sa ocem, tražio mu je novac, a otac nije hteo da mu da. Miloš je onda uzeo sekiru, nasrnuo prvo na maćehu, koju nije podnosio. Zatim je ubio polusestru, sestru, pa oca.

Nakon toga, ubica je presvukao gornji deo trenerke i prijavio slučaj policiji. Svi članovi porodice bili su štićenici Centra za socijalnu zaštitu i svi imaju blagi stepen retardiranosti.

MASAKR U JABUKOVCU

Tela Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre LJubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) pronađena su na imanju u selu Jabukovac kod Negotina 10. avgusta 2019. godine.

jabukovac
foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

Za ovaj zločin optuženi su Davor Pernić (36) iz Jabukovca i Maja Bađikić (27) iz Dupljana.

Za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu najpre je bio osumnjičen samo Pernić, koji je kao motiv naveo želju da pomogne svojoj ljubavnici i obezbedi joj novac za navodnu transplantaciju materice, jer je tobože bila teško bolesna. Posle mesec dana promenio je iskaz i rekao da mu je ona pomagala u zločinu. Bađikićeva je, međutim, priznala vezu, tvrdeći da joj je Pernić pretio, ali ne i da ima bilo kakve veze sa zločinom.

Jabukovac
foto: Printscreen/Youtube

Raja je važio za skromnog i povučenog čoveka, koji je do penzije radio kao pekar u nekadašnjem negotinskom "Žitomlinu", a od rane mladosti se bavio i poljoprivredom.

Porodica se ničim nije isticala. Iako je Pernić nakon ubistva priznao da je u kući pronašao oko 500 evra, tek kasnije je Rajin sin Nenad pronašao u podrumu i predao policiji torbu sa oko 10.000 evra.

PORODICA GRADIŠKA - ZEMUN

Tanja (43) i Zoran Gradiška (44) iz Zemuna zajedno su se odlučili na ubistvo sinova i samoubistvo. Zaključak stručnjaka je da je Tanja Gradiška na spavanju ubila sinove Tonija (18) i Luku (12), presudila suprugu Zoranu, a zatim i sebi.

Policija je utvrdila da je porodica Gradiška stradala najverovatnije između 1. i 2. aprila 2005. godine, u vremenu između jedan sat posle ponoći i deset ujutro. Policija je zaključila da su članovi porodice Gradiška ubijeni pištoljem marke "CZ" kalibar 7,65, koji je u vlasništvu Tanje Gradiška, ona imala je dozvolu za držanje oružja.

Zoran Gradiška bavio se preduzetništvom. Komšije su rekle da su bili imućna porodica ali i da je moguće da je Zoran zapao u dugove i da je to uzrok porodične tragedije.

Bonus video:

00:24

DRAMA U USTANIČKOJ: Muškarac preti sa pištoljem, policajci sa pancirima ga opkoljavaju 3

(Espreso/J.Mladenović/D.Spasov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.