OVAKO IZGLEDA SPALJENI PASAT PORODICE ĐOKIĆ! Pronađen u šipražju
Spaljeno vozilo, Foto: Kurir/D.Ilić

TEŠKA TRAGEDIJA

OVAKO IZGLEDA SPALJENI PASAT PORODICE ĐOKIĆ! Pronađen u šipražju

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primetila da već dva dana nisu otvorili svoju menjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu

Objavljeno:

Policija je rano jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica na mestu gde je prethodnog dana pronađen zapaljen automobil "folksvagen pasat" porodice Đokić.

Kurir je došao u posed ekskluzivnih fotografija spaljenog automobila koji je pronađen u šipražju pored zemljanog puta koji vodi pored Morave.

Nakon spaljenog automobila, podsetimo, policija je u ataru sela Moravac, koje je udaljeno nekih osam kilometara od mesta gde je pronađeno vozilo, otkrila i spaljena tela porodice Đokić.

Porodica Đokić
foto: Kurir/D.Ilić

Tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su ataru sela Moravac kod Aleksinca gde im se 26. septembra i izgubio svaki trag.

Tročlanoj porodici se inače svaki trag izgubio u noći između nedelje i ponedeljka kad je iz Moravca krenula ka svojoj kući u Aleksincu. Goran i Gordana Đokić i njihova ćerka Lidija krenuli su iz tog sela, gde inače živi njegova majka, u ponedeljak 00.20 sati.

Međutim, nisu išli uobičajenim putem jer nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primetila da već dva dana nisu otvorili svoju menjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.