JEZIVA NESREĆA U BORU: Pokosio pet osoba na trotoaru, pa pobegao!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

položio vožnju pre samo 6 meseci

JEZIVA NESREĆA U BORU: Pokosio pet osoba na trotoaru, pa pobegao!

Među povređenima i dve maloletne devojčice, koje su zajedno stajale na trotoaru. Povređeni pešaci su van životne opasnosti
Objavljeno: 18:35h

Mladić (17) iz Bora izgubio je kontrolu nad automobilom marke "suzuki" i pokosio grupu od pet osoba, među njima su i dve maloletne devojčice, koje su zajedno stajale na trotoaru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako javlja Beta u udesu koji se dogodio ispred osnovne škole "Dušan Radović" povređeno je četvoro srednjoškolaca, od kojih je dvoje maloletno, i jedna žena.

Pešaci su srećom, van životne opasnosti. Oni su kolima hitne pomoći prebačene na Prijemno trijažno odeljenje borske bolnice.

Maloletni vozač je pobegao sa lica mesta, da bi se kasnije vratio u pratnji oca. Kako saznajemo, on je položio vožnju pre samo 6 meseci. Policija je odmah izašla na ulicu i izvršila uviđaj. MUP je izdao saopštenje u kom piše da će protiv maloletnika biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Prema jednoj verziji događaja, kako javlja agencija Beta, dva automobila su se trkala pa je vozač je izgubio kontrolu, dok je prema drugoj verziji do nesreće došlo kada je vozač obilazio drugo vozilo.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.