ZORANOV OTAC TVRDIO JE DA ZNA KO JE UBIO JELENU: U sudnici je došlo obrta!
Ilustracija, Foto: KURIR/ZORANA JEVTIĆ

pravi ubica

ZORANOV OTAC TVRDIO JE DA ZNA KO JE UBIO JELENU: U sudnici je došlo obrta!

Vladimir i Zoran jedini su javno govorili, za medije, o zločinu

Objavljeno:

Vladimir Marjanović, koji je u utorak preminuo u Zemunskoj bolnici, na sudu je odbio da svedoči i kaže ime "pravog"ubice svoje snahe.

Otac Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, preminuo je u utorak u bolnici nakon što mu je pozlilo kod kuće.

Vladimir Marjanović (68) ranije je tvrdio da zna ime pravog ubice svoje snahe, ali kada je kucnuo čas da ga kaže na sudu, nije to uradio. Ispred kuće Marjanovića u sredu bilo je tiho, a samo je Zoranov sin iz prvog braka kratko popričao s novinarima.

"Svi smo u šoku, nismo spavali celu noć", rekao je Uroš, a sada je komšinica rekla da je čitava ulica najpre mislila da je pozlilo Zoranovoj majci.

"Iznenadila sam se kada sam videla Vladimira kako ulazi u sanitet. Sam je ušao. Uroš je bio iza njega, te je za kolima Hitne pomoći i on otišao u bolnicu. Ne znam kako će Marjanovići sada funkcionisati, jer je Vladimir sve njih nekako držao na okupu", dodala je ona.

Vladimir i Zoran jedini su javno govorili, za medije, o zločinu. Vladimir je ponavljao da mu je sin nevin, a da je Jelena "bila anđeo na kojeg niko ne bi digao ruku". Kada je Zoran uhapšen, njegov otac je za ubistvo optužio tajkuna kojeg nije smeo da imenuje.

"Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun. Ćutao sam jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, oni hapse mog Zorana", rekao je medijima Vladimir u septembru 2017. godine. Međutim, ime ubice nije otkrio u sudnici već je iskoristio pravo da ne svedoči.

Za Marjanoviće se pričalo svašta, pa i da su navodno u sekti.

"Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude. Krstili smo 30 ljudi, kakva sekta, kakve gluposti. Mi nismo ni po čemu čudni", rekao je Vladimir jednom.

Bonus video:

02:02

MERE SPREČAVANJA UNIŠTAVANJA FASADA, I NJIHOVO UREĐENJE Radojičić upozorio građane: Ne crtajte grafite, kažnjivo je!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.