NAJJEZIVIJA PRIČA IZ BEOGRADSKOG SOLITERA SMRTI: Brankica je UBILA MUŽA I SINA, onda se vratila na ukleto mesto...
Soliter smrti/Ilustracija, Foto: Profimedia/Espreso

jezivo

NAJJEZIVIJA PRIČA IZ BEOGRADSKOG SOLITERA SMRTI: Brankica je UBILA MUŽA I SINA, onda se vratila na ukleto mesto...

Vratila se u soliter i presudila sebi nakon porodičnog zločina

Objavljeno:

Soliter smrti u Vojvode Stepe na broju 284 danas je dobio još jednu žrtvu. Dragan (70) je skočio sa 4. sprata zgrade i pao na hodnik u kome je do sada skončalo preko šestoro ljudi, a jedan od najpotresnijih slučajeva koji se desio u ovoj zgradi jeste smrt Brankice Berendike.

Naime, Brankica Berendika (37) skočila je niz svetlarnik uklete zgrade u Vojvode Stepe 3. avgusta 2006. godine samo sat vremena nakon što je macolom usmrtila svog muža Mladena (40) i sina Mijata (16) u njihovoj kući u Kumodražu.

Porodica Berendika se nekoliko dana ranije preselila iz ovog solitera u kuću u Kumodražu u kojoj je majka za sobom ostavila tela sina i muža. Nakon ubistva, ona se vratila na svoju nekadašnju adresu, ušla u obližnju apoteku i odatle pozvala policiju.

- Imam da prijavim da u kući u Prolomskoj ulici imate dve ubijene osobe - kratko je saopštio nepoznati ženski glas operateru u policiji i zatim spustio slušalicu.

Žena je potom ušla u zgradu i na pragu bivšeg stana ostavila ključ i neke sitnice. Nekoliko sekundi kasnije presudila je sebi skokom sa 13. sprata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.