Stefanović: Nema nikakvih novih informacija o arsenalu oružja!
Foto: Fonet

Istraga u toku

Stefanović: Nema nikakvih novih informacija o arsenalu oružja!

"Sve što sam juče rekao stoji. Nemam nijednu novu informaciju da dodam, niti bilo šta novo što bi bilo korisno za javnost, a da ne naškodim interesima istrage", rekao je Stefanović
Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da nema nikavih novih informacija kada je reč o istrazi u vezi sa oružjem pronađenim u Jajincima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Upitan da li je stigao odgovor od službi bezbednosti BiH, Stefanović je rekao da nema nema ništa novo da kaže u vezi sa tim slučajem.

"Sve što sam juče rekao stoji. Nemam nijednu novu informaciju da dodam, niti bilo šta novo što bi bilo korisno za javnost, a da ne naškodim interesima istrage", rekao je Stefanović novinarima u pauzi regionalne konferencije "Policijski integritet-politički pristup" u hotelu Zira. Stefanović je juče saopštio da se na oružju koje je pronađeno u blizini porodične kuće premijera nalaze DNK tragovi najmanje tri lica. Stefanović je rekao da je reč o takozvanim mešanim tragovima, što u praksi znači da su ti tragovi jedni preko drugih i da je teško s preciznošću izolovati jedan DNK uzorak i koristiti ga za upoređivanje.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.