POLOMIĆU TI RUKE I NOGE: Pogledajte kako se u Srbiji preti novinarima preko Fejsbuka! (FOTO)
Foto: facebook / milica.ivanovic.12

dotakli smo dno

POLOMIĆU TI RUKE I NOGE: Pogledajte kako se u Srbiji preti novinarima preko Fejsbuka! (FOTO)

Pretnje su usledile nakon njenog tekst o nevenčanom bračnom paru koji sa jednogodišnjim detetom bukvalno trpi gladan, a sa kojima je A. S. bio u sukobu
Objavljeno:

Leskovačkoj novinarki glavnoj i odgovornoj urednici portala Jugmedia, i dopisnici Bete i Blica, Milici Ivanović preko Fejsbuka je pretio muškarac iz Beograda, rodom iz Bojnika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ivanovićevoj je A. S. pretio u subotu uveče, najpre u komentarima na njenom Fejsbuk profilu uz navode da će, kako ona kaže, "zapaliti zgradu u kojoj se nalaze kancelarije redakcije, kao i da će joj polomiti ruke i noge", a potom i u privatnoj prepisci na toj mreži.

Pretnje su usledile nakon što je napisala tekst o nevenčanom bračnom paru koji sa jednogodišnjim detetom bukvalno trpi gladan, a sa kojima je A. S. bio u sukobu.

Muškarac je, kaže Ivanovićeva, najpre na njenom Fejsbuk profilu, ispod objavljenog teksta o bračnom paru, ostavio preteću poruku, a potom je kontaktirao preko četa i, tvrdi, nastavio da joj preti.

- To ti je od mene opomena. Pitaj svog kolegu kako je prošao. Ja ti ne pretim, ja ti obećavam da ću da zatvorim tu zgradu - poručio je Ivanovićevoj. Novinarka koja je sa A. S. nekoliko puta ranije razgovarala i lično, kaže da se sada oseća ugroženo.

Nezavisno udruženje novinara Srbije će podneti prijavu Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal i o tome obavestiti javnost.

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.