VLASNIK MENJAČNICE MUČKI UBIJEN: 40 uboda nožem, sve zbog novca? Osumnjičen Zaječarac
Ilustracija, Foto: Printcsreen

užas

VLASNIK MENJAČNICE MUČKI UBIJEN: 40 uboda nožem, sve zbog novca? Osumnjičen Zaječarac

Obdukcija je pokazala da je ubistvo izvršeno oštrim predmetom, najverovatnije nožem, i to sa više od 40 uboda po celom telu

Objavljeno:

Slobodan S. (60) mučki je ubijen 1. septembra u ataru obližnjeg sela Borovac, a zatim je njegovo telo bačeno ispod mosta Belog Timoka u tom selu, i prekriveno slamom i granjem.

Obdukcija je pokazala da je ubistvo izvršeno oštrim predmetom, najverovatnije nožem, i to sa više od 40 uboda po celom telu.

Meštani Zaječara su užasnuti ovom tragedijom u koju još ne mogu da poveruju. Slobodana Stanojeva su mnogi poznavali, ili znali iz viđenja jer je u samom centru grada imao svoju menjačnicu i butik.

Za ubistvo je osumnjičen Zaječarac Branislav R. (38), koji je se na saslušanju branio ćutanjem, a Više javno tužilaštvo mu je odredilo pritvor do 30 dana, tako da se on sada nalazi u pritvoru.

Porodica ubijenog Zaječarca je njegov nestanak prijavila 1. septembra, a osumnjičeni Ristić je ubrzo uhapšen, 2.septembra.

Prema našim saznanjima, motiv ubistva je bio novac.

- Navodno je osumnjičeni dugovao novac žrtvi. Njih dvojica su tog kobnog dana viđeni kako kolima odlaze u selo Borovac. U Borovcu uhapšeni ima kuću, a razlog zbog čega su njih dvojica krenuli tamo za sada je nepoznat - saznajemo nezvanično od nadležnih.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.