DETALJI SVIREPOG UBISTVA KOD RAČE: NEMAŠTINA dovela do UŽASA?
Policija, Foto: Aleksandra Čolić

informacije

DETALJI SVIREPOG UBISTVA KOD RAČE: NEMAŠTINA dovela do UŽASA?

Kako kaže Ljubomir Rašić Buca, bivši sekretar Mesne zajednice i matičar, živeli su od socijalne pomoći, i bili su siromašni

Objavljeno: 20:16h

Ljiljana P. (68) iz sela Sepci kod Rače uhapšena je zbog sumnje da je drvenom motkom ubila vanbračnog supruga Dobricu P. (70)

Kako saznaje portal "U centar", osumnjičenoj je određeno zadržavanje, a istraga će utvrditi zašto je žena vanbračnom suprugu nanela više udaraca u predelu glave, od kojih je Dobrica preminuo na licu mesta. Za sada se sumnja da su u pitanju psihička labilnost i nemaština u kojoj je ovaj par godinama živeo.

U selu Sepci kažu da su meštani pomagali koliko su mogli.

Kako kaže Ljubomir Rašić Buca, bivši sekretar Mesne zajednice i matičar, živeli su od socijalne pomoći, i bili su siromašni.

- Dobijali su od opštine oko četiri metra drva za ogrev, i pomoć nekoliko puta godišnje. Lokalni pekar im je davao hleb besplatno. Imaju sina Dragana, koji sad ima 38 godina, i već odavno se nalazi u domu za obolele u Tutinu.

U sobi, u kojoj je stradao Dobrica, na jastuku su vidljivi tragovi krvi. Na vratima razvučena policijska traka.

- Bili su siromašni, ali nisam znao da su se svađali - kaže komšija, a prenosi portal "U centar". - Jave se uljudno, tu su deset godina. Iznenadilo me je sve to, jer se u našem selu ovo do sada nije dešavalo. Stradali Dobrica će biti sahranjen u Sepcima, nakon obdukcije, o trošku opštine.

Pokojni Dobrica je, kako prenosi "U centar", bio iz veoma siromašne porodice i sam je čitavog života bio siromašan. Bio je narušenog zdravlja, ratni je veteran iz Vukovara. NJegov otac Đoka, kojeg su zvali Vrkula, pravio je štapove i prodavao po vašarima. Sa LJiljom se doselio u Sepce Polje nakon što mu je, navodno, na prevaru oteta parcela na kojoj je živeo. On i LJilja su živeli siromašno, ali pošteno. - Dobrica je čistio seoska groblja i od toga su se izdržavali. Verovatno je uzrok tragedije upravo to siromaštvo koje verujem više nisu mogli da izdrže, pa su jednostavno pukli - kaže meštanin Sepca, čije je imanje na drugom kraju sela.

LEČILA SE OD KORONE

Ljiljana je počinila zločin nepuna četiri dana nakon što se vratila iz bolnice u Kragujevcu, gde je lečena od kovida 19. Žalila se tu i tamo, kažu komšije, da ju je tukao. Dobricu je usmrtila letvom, dok je ležao u krevetu.

Bonus video:

00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.