Ovom Nišliji se život zbog objave na Fejsbuku pretvorio u pakao! (FOTO)

prete da će ga zaklati

Ovom Nišliji se život zbog objave na Fejsbuku pretvorio u pakao! (FOTO)

Želja da se pohvali poklonom koji je dobio iz Austrije pokazala se kao naivna i opasna, jer je na vrat navukao dvojicu ucenjivača, kojima je do sada predao 750 evra
Objavljeno:

Taman je pomislio da su se iznuđivači primirili, kad je dobio preteće SMS poruke njihovih drugova. Tako se nastavio pakao u kome živi Nišlija Marko Ražnatović (33), posle bezazlene objave na društvenoj mreži. On je na Fejsbuk profilu postavo fotografiju "roleks" sata koji je dobio na poklon iz Austrije. Želja da se pohvali pokazala se kao naivna i opasna, jer je na vrat navukao dvojicu ucenjivača, kojima je do sada predao 750 evra! Osumnjičeni mladići S. S. (23) i S. K. (20) su procesuirani i optuženi za iznuđivanje, a u Palati pravde je prošlog ponedeljaka održano prvo ročište. - Nisu se pojavili na suđenju, jer im nisu uručeni pozivi na prijavljenim adresama - priča Marko. - A neposredno pre toga, od njihovih drugova dobio sam preteće poruke da će da me posete u stanu. A ako mene ne pronađu, da će veoma rado da posete mog oca. Pretnje sam prijavio policiji.

Facebook/Marko Raznatovic
Ovaj Nišlija ponavlja da se plaši za svoj život, jer su mu već zapretili da će ga zaklati. Navodi da mu je pretio i otac S. S. i da je neko vreme morao da se skloni van Niša. Tvrdi da su mu S. S. i S. K. oduzeli raznu robu u vrednosti od oko 500 evra i tri puta ga divljački prebili. Marko kaže da je najpre 50 evra morao da im da pod pretnjom, a iz stana su počele da mu nestaju stvari. Čak su ga, dodaje, primoravali da u gluvo doba noći ide da im kupi pice, dok su se oni baškarali u njegovom stanu! Prošlog oktobra sačekali su ga ispred zgrade, oduzeli mu sportsku garderobu i naložili da im spremi 50 evra. Narednog meseca, kako tvrdi ovaj Nišlija, presreli su ga u Skopljanskoj ulici, tražili mu evre, pretukli ga i skinuli mu jaknu i patike i uzeli narukvicu. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.