Nestao mladić posle komemoracije drugu koji se ubio: Majka strahuje da je skočio sa Brankovog mosta! (FOTO)
Foto: Facebook / Teodora Savić

Da li ste ga videli?

Nestao mladić posle komemoracije drugu koji se ubio: Majka strahuje da je skočio sa Brankovog mosta! (FOTO)

U oproštajnoj poruci Dragutin kaže: "Budi jaka. Ne dozvoli da propadneš. Nastavićeš dalje bez mene...Ono što želim jeste da zoveš odmah Doru. Potrudi se da kevu i Doru sačuvaš. Moja poslednja želja je da budem sahranjen kraj njega... Izvini, oprosti mi molim te
Objavljeno: 07:32h

Dragutin Radovanović (17) iz Beograda nestao je u utorak uveče, a porodica i prijatelji apelovali su na građane da jave ukoliko ga primete.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Porodica je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu ili su možda videli Dragutina da se jave porukom na Fejsbuk profil njegove sestre (Teodora Savić) ili na broj 060-1566369.

foto: Facebook / Teodora Savić

Njegova sestra Teodora Savić strahuje da je uzvršio samoubistvo, jer je to veče devojci Dijani poslao oproštajnu poruku.

DA LI STE GA VIDELI? Nestao mladić iz Beograda, poslednji put viđen u utorak!

U oproštajnoj poruci Dragutin kaže: "Budi jaka. Ne dozvoli da propadneš. Nastavićeš dalje bez mene...Ono što želim jeste da zoveš odmah Doru. Potrudi se da kevu i Doru sačuvaš. Moja poslednja želja je da budem sahranjen kraj njega...Izvini, oprosti mi molim te. Na kraju svega, znam da ništa ne može da se promeni. Tako da ne odgovaraj ovde. Zovi znaš već koga..."

Teodora kaže da je Dragutin poslednjih godina bolovao od depresije, da se lečio, da mu se stanje pogoršalo nakon dedine smrti i da je teško podneo razvod roditelja.

- U nedelju je njegov drug iz bivše muzičke škole izvršio samoubistvo. U utorak je bila komemoracija. Dragutin je na komemoraciju išao sa devojkom Dijanom. Dijanu je to veče ispratio oko 21. sat, kod Doma omladine. Posle su ga dvoje drugova videli kod Zelenog venca. Mislili su da je krenuo kući na Novi Beograd. Ali on se nije pojavio - kaže Teodora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.