SIN SINANA SAKIĆA SPROVEDEN PRAVO U ZATVOR! Dobio 3 godine za krivično delo iz 2019. godine
Rašid Sakić, Foto: Printscreen/facebook

uhapšen

SIN SINANA SAKIĆA SPROVEDEN PRAVO U ZATVOR! Dobio 3 godine za krivično delo iz 2019. godine

S.Đ. je zbog nasilničke vožnje "zaradio" prekršajnu prijavu, dok je njegov drug - Ćelo, uhapšen i odmah upućen na izdržavanje zatvorske kazne

Objavljeno:

Rašid Sakić, zvani Ćelo, sin čuvenog pevača Sinana Sakića, nakon što je uhapšen na Voždovcu preksinoć, odmah je i sproveden na izdržavanje kazne od tri godine, zbog počinjenog razbojništva 2019. godine.

Podsetimo, Sakić je bio na mestu suvozača u "golfu" nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.Đ. S obzirom da su se kretali nedozvoljenom brzinom kroz naseljeno mesto, policija je pokušala da ih zaustavi. Međutim, S.đ. je "proleteo" čak tri puta kroz crveno svetlo na semaforu i dao se u beg. Ne zadugo, jer su ga policajci sustigli i tada je utvrđeno da je vozio bez dozvole i pod dejstvom narkotika.

S.Đ. je zbog nasilničke vožnje "zaradio" prekršajnu prijavu, dok je njegov drug - Ćelo, uhapšen i odmah upućen na izdržavanje zatvorske kazne.

On je, inače, višestruki povratnik i dobar znanac policije i srpskog pravosuđa. Više godina proveo je iza rešetaka zbog raznih krivičnih dela, među kojima i zbog ubistva.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.