ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU OSUMNJIČENOM ZA SILOVANJE U RESNIKU! Devojka prošla kroz pakao, tortura trajala 3 dana
Ilustracija/Policija, Foto: Ilustracija: Aleksandra Čolić, Aleksandra Čolić

ŠOKANTNO!

ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU OSUMNJIČENOM ZA SILOVANJE U RESNIKU! Devojka prošla kroz pakao, tortura trajala 3 dana

Oteta devojka, I. B. je 16. avgusta došla u policiju i do detalja opisala kakvu je torturu proživela u prethodna tri dana.

Objavljeno:

N. M. (40) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 13. avgusta na Zvezdari oteo bivšu devojku I. B., pa je odveo u kuću u Resniku i naredna tri dana je zverski silovao i tukao. On je saslušan u Višem tužilaštvu i određen mu je pritvor do 30 dana.

Ovakva mera određena je zbog sumnje da bi N. M. mogao da utiče na svedoke i zbog opasnosti od ponavljanja dela. On se tereti se za krivično delo silovanje, prenosi Informer.rs.

Oteta devojka, I. B. je 16. avgusta došla u policiju i do detalja opisala kakvu je torturu proživela u prethodna tri dana.

- Ona je rekla inspektorima da se 13. avgusta dogovorila da se nađe sa bivšim dečkom , koji je, navodno, hteo samo da popričaju. On je tog dana došao autom po nju na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Njih dvoje su kraće vreme normalno razgovarali i on je po tvrdnjama I. B., pokušavao da je nagovori da se pomire. Međutim, pošto ona to nije htela, on je počeo da viče na nju i tada je počeo njen pakao - rekao je sagovornik iz istrage.

- N. M. je tada odvezao bivšu devojku u Resnik, u njegovu kuću, i tamo ju je, kako tvrdi I. B., vezao i zarobio. Navodno, oduzeo joj je mobilni telefon kako bi je sprečio da pozove pomoć. Kako je ispričala I. B., bivši dečko ju je u toj kući više puta krvnički pretukao, ponižavao je i silovao najmanje deset puta - potvrdio je sagovornik.

Posle tri dana jezive torture N. M. je ubacio I. B. u auto i odvezao je ispred jedne zgrade u Ulici Dušana Radovića na Zvezdari.

I. B. je kazala da ju je on i ispred zgrade brutalno išutirao i izudarao bejzbol palicom. Nakon što je završio sa iživljavanjem, seo je u svoj automobil i otišao, ostavivši povređenu devojku da leži na ulici.

Izmučena I. B. je, čim je malo došla sebi, otišla u policiju i prijavila bivšeg dečka.

- Kad je dala izjavu, najpre ju je preuzela Hitna pomoć, zbog povreda na telu, a potom je upućena na ginekološke preglede. U međuvremenu policajci su pronašli i priveli osumnjičenog. Sada se čekaju rezultati lekarskih pregleda, koji će odmah biti prosleđeni tužiocu - objasnio je izvor iz istrage.

Bonus video:

00:31

Požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.