ILEGALNE RADNJE NA KELEBIJI: 160 neprijavljenih srebrnjaka U KESI!(FOTO)
Srebrnjaci, Foto: Uprava carine Republike Srbije

Prevara na kelebiji

ILEGALNE RADNJE NA KELEBIJI: 160 neprijavljenih srebrnjaka U KESI!(FOTO)

Carinici su u kesi sa garderobom i kozmetikom koju su putnici stavili na zadnje sedište, otkrili i 150 srebrnih novčića za koje su putnici rekli da su zaboravili da ih prijave.

Objavljeno:

Carinici su, u saradnji sa policijom, 14. avgusta 2021. godine na graničnom prelazu Kelebija, zaplenili 160 srebrnjaka koje su putnici bez prijavljivanja pokušali da unesu u zemlju.

Srebrnjaci su otkriveni na ulazu u Srbiju, u automobilu ''Nissan Qashqai'' austrijskih registarskih oznaka, kojim su putovali majka i sin.

MUP
foto: Uprava carine

Vozilom je upravljao 30-godišnji srpski državljanin, dok je na mestu suvozača bila njegova 49-godišnja majka koja poseduje austrijske isprave.

Na pitanje službenika oboje su rekli da nemaju ništa da prijave, ali je tokom kontrole prtljaga utvrđeno da to ne odgovara istini.

MUP
foto: Uprava carine

Naime,carinici su u kesi sa garderobom i kozmetikom koju su putnici stavili na zadnje sedište, otkrili i 150 srebrnih novčića za koje su putnici rekli da su zaboravili da ih prijave.

Daljom kontrolom utvrđeno je da se još 10 srebrnjaka nalazi u torbici suvozača. Reč je o jubilarnim srebrnim kovanicama sa natpisom ''Elizabeth II nuie one dollar'' izrađenim od srebra izuzetne čistoće.

1 / 4 Foto: Uprava carine

Bonus video:

01:41

ZAŠTO DECA ULAZE U KRIMINALNI MILJE? Dečak prodavao travu, po Košutnjaku zakopavao paketiće!

(Espreso/Uprava carine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.