POLICIJA MU ZA PETAMA: Ubica Saleta Mutavog krije se u Beogradu!
Foto: Damir Dervišagić

Potraga za zločincem

POLICIJA MU ZA PETAMA: Ubica Saleta Mutavog krije se u Beogradu!

Policija ima indicije da je osumnjičeni posle likvidacije ostao u Beogradu i da se krije po štek-stanovima i odatle prati tok istrage! Neka operativna saznanja ukazuju da je Sale Mutavi ubijen u obračunu crnogorskih kriminalnih klanova, koji su zaratili zbog prevlasti na narko-tržištu
Objavljeno: 07:13h

Beogradska policija intenzivno traga za mladićem iz Podgorice, pripadnikom zagoričkog klana, zbog sumnje da je jedan od dvojice egzekutora vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi (29), objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Policija ima indicije da je osumnjičeni posle likvidacije ostao u Beogradu i da se krije po štek-stanovima i odatle prati tok istrage! Neka operativna saznanja ukazuju da je Sale Mutavi ubijen u obračunu crnogorskih kriminalnih klanova, koji su zaratili zbog prevlasti na narko-tržištu!

- Pojedini saradnici Saleta Mutavog kažu da je on bio povezan sa crnogorskim mafijašima, bliskim kavačkoj grupi iz Kotora, koja skoro dve godine žestoko ratuje sa svojim gradskim rivalom škaljarskom grupom. Oni su mu, navodno, garantovali zaštitu, jer je sa njima švercovao ogromne količine kokaina. Problem je nastao kada je počeo da odlaže isplatu velike sume novca za poslednju turu droge i da se bahato ophodi prema vođama klana. Oni su zbog toga posumnjali da je prešao u suparnički tabor, što je bilo dovoljno da ga eliminišu - kaže izvor blizak istrazi.

Policija istražuje da li je Sale Mutavi likvidiran zbog nekih poslova u vezi sa fudbalom. Kao mogući motiv likvidacije pominje se njegov sukob sa uticajnim fudbalskim menadžerom!

- Nije poznato da li je kuršlus između njih izbio zbog transfera nekog igrača ili uticaja u klubu, ali se sve preispituje. Reč je o fudbalskom menadžeru koji je veoma uticajan među crno-belima. Poznavaoci dešavanja u ovom klubu kažu da ima jake veze u crnogorskim kriminalnim krugovima, kao i da je povezan sa podzemljem u Srbiji i parapolicijskim strukturama - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, osumnjičeni je odranije poznat crnogorskoj policiji kao interesantna osoba sa stanovišta bezbednosti.

- Policija mu je početkom ove godine oduzela blindirani automobil „audi A8” radi provere da li je korišćen u izvršenju nekog krivičnog dela. Automobil mu je oduzet kada su policajci primetili da ima ugrađena mala rotaciona svetla, led diode, kakva koriste policijska vozila. Posle tehničkog pregleda i kontrole posredstvom Interpolove baze podataka automobil mu je vraćen - navodi naš izvor.

Prema njegovim rečima, mladić je privođen u policiju početkom ove gdoine, jer su u specijalnoj pregradi njegovog blindiranog vozila pronađena dva repetirana pištolja sa po 15 metaka. Međutnim, posle saslušanja je pušten na slobodu, jer je njegov drug izjavio da sporni pištolji pripadaju njemu. Posle ubi­stva Saše Markovića, poslanika Liberalnog saveza Crne Gore, saslušan je kao građanin, ali je policija i posle toga motrila na njega.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.