ČUVENI SRPSKI SPORTISTA GASIO DŽINOVSKI POŽAR U BLOKU 70! Primetile su ga KOMŠIJE, ovo je cela priča! (FOTO)
Bokser i vatrogasac/Marko Nikolić, Foto: Marko Nikolić, Nemanja Dedović

svaka čast!

ČUVENI SRPSKI SPORTISTA GASIO DŽINOVSKI POŽAR U BLOKU 70! Primetile su ga KOMŠIJE, ovo je cela priča! (FOTO)

Dve godine je čekao da upadne u vatrogasnu službu i do danas je ostao u njoj, ali se nikada nije odrekao sportske karijere!

Objavljeno: 15:26h

Nakon višesatne borbe sa vatrom, beogradski vatrogasci su požar u bloku 70 stavili pod kontrolu, a među onima koji su učestvovali u gašenju našao se i jedan sportista!

Naime, kako su nam komšije očevici rekli u pitanju je bokser Marko Nikolić koji već 10 godina radi kao vozač u vatrogasnoj službi, pored vrhunske sportske karijere, a mi smo na njegovom Instagramu pronašli i fotografiju koja ide u prilog tvrdnjama komšija, a na kojoj se vidi zapaljena plišana igračka u požaru tržnog centra.

Marko na mestu gde je izbio požar u bloku 70
Marko na mestu gde je izbio požar u bloku 70foto: Instagram/markonikolic_box

Inače, Marko je završio je Pravno-birotehničku, smer za zaštitu od požara, kako je tad morala da se završi vojska, on se sa 19. godina prijavio u Vojsku i odslužio je, dve godine je čekao da upadne u vatrogasnu službu i do danas je ostao u njoj, ali se boksa nikada nije odrekao!

Marko Nikolić i bokser i vatrogasac
Marko Nikolić i bokser i vatrogasacfoto: Emilija Jovanović, Nemanja Dedović

Tako je neporaženi srpski bokser WBC šampion Mediterana i vlasnik perfektnog učinka od 27 pobeda bez poraza. Nekadašnji reprezentativac Srbije i kapiten BK Crvena zvezda, našao se pred najvećim izazovom karijere ove godine u aprilu kada je doživeo i prvi poraz od 2013. godine, izgubivši titulu prvaka WBC silver internacional u super srednjoj kategoriji, a koju je poneo Rus Sergej Gorohovi.

1 / 7 Foto: Marko Nikolić

Bonus video:

00:31

Požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70

(Espreso/Jelena M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.