PRIVEDEN ČUVENI TRENER U PENZIJI: Milorad Kosanović u policiji zbog verbalnog napada na službeno lice
Milorad Kosanović, Foto: Starsport©

sramno ponašanje

PRIVEDEN ČUVENI TRENER U PENZIJI: Milorad Kosanović u policiji zbog verbalnog napada na službeno lice

Policija mu je odredila pritvor do 24 sata, a nakon toga biće sproveden u Prekršajni sud

Objavljeno:

Srpski trener Milorad Kosanović priveden je u Novom Sadu zbog sumnje da je u četvrtak verbalno napao komunalnog inspektora zbog pisanja kazne za nepropisno parkiranje.

Policija mu je odredila pritvor do 24 sata, a nakon toga biće sproveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saznaje novosadski portal “021.rs”.

Kosanović je navodno priveden u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 8 kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko nepropisno parkiranih vozila koja su bila na zelenoj površini. Na njoj se nalazio i džip Milorada Kosanovića koji je potom verbalno napao inspektora, piše ovaj izvor.

– Kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera – navodi se.

Poznati srpski fudbalski stručnjak već neko vreme ne vodi nijedan tim, a poslednji put se u medijima oglasio baš juče – posle ispadanja Crvene zvezde iz Lige šampiona kada je dao hit izjavu za Objektiv.

(Espreso/021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.