OGNJENU ODREĐEN PRITVOR NAKON ŠTO JE UDARIO KOLIMA DEVOJKU! Isplivali jezivi detalji
Milica Milićević, Foto: Instagram/akademijaumetnostinovisad

sud odlučio

OGNJENU ODREĐEN PRITVOR NAKON ŠTO JE UDARIO KOLIMA DEVOJKU! Isplivali jezivi detalji

Podsetimo, pošto je otpozadi udario motor, Ognjen K. nije se zaustavio, već je pobegao

Objavljeno:

Ognjenu K. (29) iz Temerina određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu "rendž roverom" naleteo na Milicu Milićević (28) i Zorana Jankovića (23), koji su bili na skuteru. Od siline udarca devojka je preminula, a mladić je teško povređen!

- Okrivljeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu. Pritvor mu je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, postojanja okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i postojanja mogućnosti da će okrivljeni, u kratkom vremenskom periodu, ponoviti krivično delo - kaže izvor.

Meštani Temerina pri pomenu imena, a posebno prezimena uhapšenog vozača ne žele da govore, kako kažu, iz straha, ponavljajući on je "Cickov sin"!

Organizovala filmski festival

Sve što je Milica započela, završićemo

U Novom Sadu vlada neverica zbog pogibije Milice Milićević, koja je bila studentkinja Akademije umetnosti. - S tugom i bolom se opraštamo od naše Milice Milićević. Festival je ostao bez glavne producentkinje, ali ono što je tužnije, ostali smo bez naše drugarice, koleginice i saborkinje. Filmski festival Obnova je sa Milicom započeo velike projekte i plemenite ideje, a sada kada je teže nego ikad, u obavezi smo da sve što je započeto doživi svoj dan. Milica nam je dala mnogo energije i ljubavi, i zato obećavamo da ćemo nastaviti s realizacijom svega što smo zajednički osmislili - piše u oproštajnoj poruci potpisanoj sa "Tim Obnova".

- To je porodica imućnija u Temerinu i Bačkom Jarku. Poseduju dve-tri benzinske pumpe i još nekoliko privatnih firmi. Ne znam tačno šta, ali znamo da imaju. Dotičnog momka već smo viđali kako nesavesno vozi i kako divlja za volanom. Da li je tačno ili ne, nisam siguran, ali kad se ovo desilo, čuo sam da Ognjen živi negde u inostranstvu, valjda u Kanadi, i da se tamo bavi nekim privatnim poslom, a da je sad došao na godišnji odmor. Ali tu se malo ograđujem, kažem da sam to čuo, a za ostalo garantujem - kaže meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, pošto je otpozadi udario motor, Ognjen K. nije se zaustavio, već je pobegao. Uhapšen je nekoliko sati kasnije i tada mu je izmereno 1,8 promila alkohola u krvi. Zoran Janković, dečko poginule Milice, koji je u nesreći teško povređen, juče je za Kurir ispričao da je osetio strahovit udarac i da su odleteli 30 metara.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.