NASTAVNIK SE UBIO POSLE DOPISIVANJA NA GEJ APLIKACIJI I SAZNANJA DA MU SAGOVORNIK NEMA 14 GODINA: Tragedija u SAD
Douglas Petersen, Foto: Facebook

DRUŠTVENE MREŽE

NASTAVNIK SE UBIO POSLE DOPISIVANJA NA GEJ APLIKACIJI I SAZNANJA DA MU SAGOVORNIK NEMA 14 GODINA: Tragedija u SAD

Nakon dopisivanja sa nepoznatom osobom preko gej aplikacije, nastavnik Brajan Peterson iz Teksasa doživeo slom.

Objavljeno:

31. jula 2019, Brajan Petersen, tridesetdevetogodišnji nastavnik iz Teksasa , skinuo je gej aplikaciju Grindr i započeo konverzaciju sa čovekom čije korisničko ime glasi '' Sveže meso ''.

Po transkriptu dopisivanja koji je objavio sprovođenim od strane he Daily Beast, Piter ga je pitao kako mu je prošla nedelja i da li je zainteresovan za neko druženje večeras . Druga strana je odgovorila '' Ti si za piletinu '' , očigledno postavljajući pitanje.

Kada je Peterson pitao za njegove godine, dobio je odgovor '' Ispod 18 ''.

Nakon ponavljanja Petersonovog pitanja , '' Sveže meso '' je odgovorio da je četrnaestogodišnjak po imenu Džejson. Krenula su pitanja koju je školu pohađao , da opiše njegovo seksualno iskustvo , što je dovelo do zakazivanja dejta za sutradan.

Nekoliko časova pre susreta , Petersen je postao nervozan i pitao ga je da mu pošalje glasovnu poruku , da bi ostao šokiran glasom , jer '' to nije ono što je očekivao ''.

Kasnije tog dana , kružio je oko mesta gde je trebalo da se nađu. Tu je uvideo da niti je pričao sa tinejdžerom, niti sa potencijalnim ljubavnim partnerom, već sa četrdesedjednogodišnjim policijskim inspektorom Derekom Danom, koji je uhapsio Petersona zbog online pokušaja pedofilije.

Slučaj doživljava obrt i postaje tragičan! Manje od 48h nakon puštanja iz pritvora , Peterson je izvršio samoubistvo.

U zapisu zabeleženom pre njegovog samoubistva, Peterson je tvrdio kako je od starta znao da se dopisuje sa odraslom osobom na osnovu fotografije koju je Dan podelio, zbog specifičnih detalja u vezi sa školom koju je pohađao i ono najbitnije, po njegovim tvrdnjama, glasovna poruka. Iako je Dan negirao da je poslao, poruka nikada nije priložena kao dokaz - nešto za šta se Petersenova porodica i advokat zalažu da bi skinulo ljagu sa njegovog imena.

(Espreso/Yaxoo news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.