Vračara slala muža da skida magiju, zaradila 2,5 miliona dinara!
Foto: Shutterstock

Uhapšena vidovnjakinja

Vračara slala muža da skida magiju, zaradila 2,5 miliona dinara!

Oštećeni shvate da su prevareni u većini slučajeva kada ostanu bez novca. Tako je bilo i u ovom slučaju. Prva žrtva vidovnjakinje potrošila je više od 10.000 evra kako bi joj ona pomogla da se sin i snaha pomire
Objavljeno: 07:50h

Uspešna akcija pripadnika beogaradske policije prošle nedelje imala je za rezultat privođenje vidovnjakinje kojoj je bilo potrebno svega deset meseci da od tri žene uzme oko dva i po miliona dinara, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je prevarenima tvrdelai da je na njih bačena kletva i obećavala im je srećan život.

Kako saznaje ovaj list, ona je oštećenima tvrdila da će vračanjem postepeno skinuti magiju. One su morale za svaku njenu uslugu da uplaćuju po nekoliko hiljada dinara.

- Oštećeni shvate da su prevareni u većini slučajeva kada ostanu bez novca. Tako je bilo i u ovom slučaju. Prva žrtva vidovnjakinje potrošila je više od 10.000 evra kako bi joj ona pomogla da se sin i snaha pomire. Na kraju, kada je shvatila da je prevarena, slučaj je prijavila policiji - rekla je Ljiljana Stojanović, inspektorka beogradske policije u odeljenju za javni red i mir.

Prema njenim rečima, na osnosvu izjave, ali i uplatnica oštećene, policija je ušla u trag prevarantkinji iz okoline Beograda. Na kraju se ispostavilo da je obećanjima i navodnim vračanjem prevarila još nekoliko osoba. Jedna je svoj budžet oštetila za 900.000 dinara, a druga za upola manju sumu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.