UŽAS U KIKINDI: Uhapšen muškarac koji je pokušao ubistvo SATAROM!
Ilustracija, Foto: MUP PRINTSCREEN

JEZIVO

UŽAS U KIKINDI: Uhapšen muškarac koji je pokušao ubistvo SATAROM!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu

Objavljeno:

Kikindska policija uhapsila je Janoša R. (45) iz Kikinde zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- On se sumnjiči da je, nakon svađe, zadao više udaraca satarom po glavi pedesetjednogodišnjem muškarcu i naneo mu lake telesne povrede-saopšteno je iz PU Kikinda. Sukob dvojice muškaraca dogodio se u sredu, 4. avgusta, oko 18 časova, ispred kafića „Pjers“ kada je Janoš R. (45) drvenom drškom od satare po glavi udario vlasnika lokala Borislava Gašića (51).

Prema rečim očevidaca, obojica su bili u alkoholisanom stanju.

- U pitanju su neraščišćenih računa iz prošlosti, a u jednom momentu, Janoš je uzeo sataru i zamahnuo dva puta, nanevši Borislavu povrede po glavi. Srećom, nije bilo kobno-rekli su očevici.

Povređeni Gašić nije pozvao pomoć, nego je nastavio da sedi ispred kafića, dok bivša supruga nije videla o čemu se radi i ona je alarmirala policiju i hitnu pomoć, kaže jedan od svedoka ovog sukoba.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.