DEČAK DOŠAO NA VAŠAR ZBOG SVETOG ILIJE: Nakon što ga je otac pregazio BMW-om, nalazi se u TEŠKOM STANJU!
Dečak u bolnici, ilustracija, Foto: Profimedia

NESREĆA NA PUTU

DEČAK DOŠAO NA VAŠAR ZBOG SVETOG ILIJE: Nakon što ga je otac pregazio BMW-om, nalazi se u TEŠKOM STANJU!

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda...

Objavljeno: 10:57h

Mališan (7) koji je povređen kada ga je otac udario automobilom dok je vezivao pertlu, u selo Jastrebac kod Vladičinog Hana došao je na proslavu seoske slave i vašara.

Dečak je, navodno, vezivao petrlu na improvizovanom parkingu, a otac ga je udario dok je išao u rikverc. Dečak se nalazi u KC Niš u teškom stanju.

Zamenica tužioca Ljiljana Petrović kaže da se nezgoda dogodila u ponedeljak u prepodnevnim satima, kada je D. D. koji je upravljao vozilom BMW na improvizovanom parkingu u selu Jastrebac udario svog sedmogodišnjeg sina, koji je čučnuo da veže pertlu, pa se pretpostavlja da je nesrećan splet okolnosti doveo do ove tragedije.

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da dečak ima ozbiljne povrede opasne po život i da se trenutno nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju.

- Dečak je bez svesti, na mehaničkoj ventilaciji, ali se povremeno budi. On je zadobio prelom rebara, plućne maramice, male karlice, kao i povredu glave.

Očekuje se da u toku dana bude prebačen na Kliniku za dečiju hirurgiju – kažu u UKC NIš.

- Reč je o porodici iz drugog sela koja je u Jastrebac došla na vašar koji se organizovao oko renovirane crkve Svetog Ilije, na jučerašnji veliki praznik - pričaju meštani:

- Moj rođak je svedok nesreće, kada se vratio kući rekao je da su samo odjednom videli kako je dete podletelo pod auto, da je bilo svo bledo i da čak nisu znali ni da li je živo - kaže vidno potresen sagovornik.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.