BELIVUKOV KLAN: Optuženi za 5 ubistava, istražuje se još 8 mogućih brutalnih likvidacija u Ritopeku
Veljko Belivuk i Marko Miljković, Foto: Printtscreen

ispituju se dnk analize

BELIVUKOV KLAN: Optuženi za 5 ubistava, istražuje se još 8 mogućih brutalnih likvidacija u Ritopeku

Kako saznajemo, istražitelji i nestanke fitnestrenera Jove Kecmana, ali i Gorana Mihajlovića, Filipa Marjanovića, Vukašina Gošovića, Ljubomira Lainovića i Strahinje Markovića, Lazara Ilića, kao i Darija Đorđevića dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom

Objavljeno:

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za sada se sumnjiči za brutalne likvidacije Gorana Veličkovića, Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića i Aleksandra Gligorijevića, ali istražitelji sumnjaju da ovo nije konačan spisak zločina koji se dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

- Imena petorice, za koju je utvrđeno da su poslednji put živi viđeni u kući u Ritopeku, i čiji je DNK pronađen, nalaze se već u optužnici. Međutim, prikupljanje dokaza i dalje je u toku i DNK profili još nekoliko nestalih, odnosno članova njihovih porodica upoređuju se sa dokazima - otkrio je izvor Kurira.

Kako saznajemo, istražitelji i nestanke fitnestrenera Jove Kecmana, ali i Gorana Mihajlovića, Filipa Marjanovića, Vukašina Gošovića, Ljubomira Lainovića i Strahinje Markovića, Lazara Ilića, kao i Darija Đorđevića dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

Prema nezvaničnim informacijama, o nekim od zločina koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, progovorili su i svedoci saradnici.

- U automobilima koji su oduzeti, kao i u samoj kući u Ritopeku, pronađeni su DNK tragovi više osoba koje nisu identifikovane još uvek. Na njima se radi, upoređuju se i analiziraju u skladu sa svim ostalim dokazima i uskoro bi mogli da se dobiju novi rezultati - otkriva on.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.