DETALJI ZLOČINA: Sale Mutavi praćen u stopu celo veče, ubice bile brutalne i nemilosrdne! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Klasična sačekuša

DETALJI ZLOČINA: Sale Mutavi praćen u stopu celo veče, ubice bile brutalne i nemilosrdne! (FOTO)

Ubrzo posle ubistva Aleksandra Stankovića (29), zvanog Sale Mutavi uhapšena je osoba koja se sumnjiči za saizvršilaštvo u zločinu.
Objavljeno: 10:41h

Ubrzo posle ubistva Aleksandra Stankovića (29), zvanog Sale Mutavi uhapšena je osoba koja se sumnjiči za saizvršilaštvo u zločinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tu informaciju javnosti je obelodanio juče ministar policije Nebojša Stefanović, koji nije izneo više detalja o identitetu osumnjičenog i njegovoj ulozi u zločinu.

- U pitanju je pripadnik pljačkaške bande "Pink Panter", koji je i suvlasnik jedne od poznatijih teretana u centru Beograda. Poslednjih pet godina srpskoj policiji poznate su veze te osobe sa crnogorskim podzemljem - za ovaj list kaže izvor upoznat sa istragom.

Naš sagovornik navodi da je Stanković neposredno pre ubistva bio u teretani sa prijateljima Miloradom Đ. i Veljkom B. Posle vežbanja svratili su u obližnji kafić, preko puta CZ-a. Iz kafića su izašli u 21.20 sati.

foto: Adriamedia

Pretpostavlja se da su ubice, u parkiranom, tamnom BMW-u, sve vreme pod budnim okom držale teretanu i kafić dok su njih trojica bila u njemu.

U momentu kada je Stanković seo za volan svog "audija A6", njegovom automobilu prišao je BMW iz koga je ispaljen rafal u pravcu vođe navijača crno-belih. Hici su ga pogodili, ali je ranjen i Milorad Đ., koji je u tom trenutku stajao pored "audija".

Vozač BMW-a dao je pun gas i ubice su niz Bačvansku ulicu velikom brzinom pobegle ka Ulici gospodara Vučića. Bekstvo su nastavili Ulicom Vojislava Ilića, a BMW su ubrzo napustili i po ustaljenom kriminalnom običaju spalili i pobegli drugim automobilom.

- Jedan od pravaca istrage ubistva Stankovića je sukob u vezi sa tržištem narkotika. I ranije je hapšen i osuđen zbog trgovine drogom, a operativni podaci ukazuju da je i dalje imao aktivnu ulogu u tom veoma "unosnom poslu". Logično je zaključiti da su u pitanju ne male količine droge - dodaje izvor za Blic.

Sagovornik nas i podseća da ne treba izuzeti iz vida da je imao veoma aktivnu ulogu na tribinama.

"Navijači su veoma pogodna grupa za vrbovanje za prodaju droge" - dodaje izvor lista i nastavlja..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.