KO UBIJA VOĐE PARTIZANOVIH NAVIJAČA? Od početka godine masakr Grobara, ko je sledeći? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

Kao na filmskoj TRACI

KO UBIJA VOĐE PARTIZANOVIH NAVIJAČA? Od početka godine masakr Grobara, ko je sledeći? (FOTO) (VIDEO)

Kad se ubistvima koja su obeležila rubrike crne hronike u medijima doda i dvocifren broj ljudi koji su preminuli prirodnom smrću u svojim dvadesetim ili tridesetim godinama života u poslednjih 12 meseci, a koji su bili veoma aktivni na "jugu", rezultat je zastrašujući
Objavljeno:

Najpre je ubijen vođa navijačke podgrupe "Jang bojs", Aleksandar Joksić (34).

On je likvidiran vatrenim oružjem septembra prošle godine na ulici u Rakovici.

Joksić je ubijen ispred ulaza u zgradu u kojoj je živeo u Ulici pilota Mihajla Petrovića. Njega je Konstantin Djatlov (22) sačekao i u njega ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

EKSKLUZIVNO: U automobilu u kom je ubijen Sale Mutavi bio i Darko Ristić Meda, osuđeni navijač zbog napada na Vazuru! (FOTO) (VIDEO)

U trenutku napada bio je sam.

Nako zavšretka istrage mediji su objavili da je motiv ovog ubistva dug od 150 evra za drogu, a ubio ga je mladić star 22 godine, Konstantin Djatlov.

foto: Printskrin / Facebook

- Konstantin je dugovao Aleksandru novac za narkotike, koje je kupovao od njega. Kobne večeri Joksić je više puta telefonom pokušavao da dobije Djatlova. Kako se ovaj nije javljao, poslao je Konstantinu SMS u kom je stajalo da ima sat vremena da dođe i donese novac u kladionicu u Ulici pilota Mihaila Petorovića ili će ga potražiti - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Joksić je potom više puta odlazio do kladionice tražeći Djatlova. Zaposleni su nakon ubistva kazali inspektorima da je Joksić ulazio u lokal i pogledom nekoga tražio. Djatlov je u međuvremenu uzeo pištolj i krenuo na mesto sastanka.

- U zakazano vreme Djatlov se pojavio iza zgrade u kojoj je kladionica, na parkingu koji nije najbolje osvetljen. Joksić se pojavio pripit, a osumnjičeni je tvrdio i da je ovaj bio agresivan. Pošto Konstantin nije poneo novac, došlo je do žestoke svađe i Djatlov je iz jakne izvadio pištolj i zapucao - rekli su u policiji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.