ŠTA SE TAČNO DESILO U NAUČNOM INSTITUTU GDE JE IZBIO POŽAR? Upravnica za Espreso otkrila detalje užasa, U ŠOKU JE!
Požar u Naučnom intitutu, Foto: Espreso

užas

ŠTA SE TAČNO DESILO U NAUČNOM INSTITUTU GDE JE IZBIO POŽAR? Upravnica za Espreso otkrila detalje užasa, U ŠOKU JE!

Vatrogasci, tačnije, njih 27 gasilo je vatrenu stihiju koja je obuhvatila ceo jedan deo Instituta, a samo pukom srećom niko nije povređen

Objavljeno:

U Naučnom institutu veterinarstva Srbije danas je došlo do velikog požara kada su izgorele prostorije laboratorije te ustanove oko 14 časova.

Vatrogasci, tačnije, njih 27 gasilo je vatrenu stihiju koja je obuhvatila ceo jedan deo Instituta, a samo pukom srećom niko nije povređen.

Kako saznaje Espreso, došlo je do jake eksplozije u Institutu, a zatim je u roku od dva minuta buknuo ceo jedan deo Instituta. Vatrogasci su došli veoma brzo na lice mesta i ugasili požar. Nema žrtava u ovom požaru, svi radnici su na vreme evakuisani.

Upravnica Instituta doktorka Jadranka Žutić za portal Espreso potvrdila je da je u laboratoriji došlo do požara, ali da se za sada ne zna uzrok.

"U šoku sam i najbitnije je da nema povređenih, nema žrtava. Izgorele su mašine, nije bilo nikakvih hemikalija, dve koleginice su sve izgasile kad su izašle, najverovatnije su instalacije, detaljnije cu moći da kažem posle uviđaja policije, zaista niko ne zna šta se tačno desilo, u prostoriji je bio upaljen samo kompijuter i fridžider sve ostalo je bilo isključeno sve mašine".

Bonus video:

00:20

Požar u Naučnom institutu Srbije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.