SONJI LAZETIĆ JE IZGOREO AUTO, A SEĆATE SE SA KIM JE BILA PRE NIKOLE? Bio je žestok 90-ih, a pronađen je ugljenisan
Sonja Lazetić, Foto: Instagram printscreen

da li ga znate?

SONJI LAZETIĆ JE IZGOREO AUTO, A SEĆATE SE SA KIM JE BILA PRE NIKOLE? Bio je žestok 90-ih, a pronađen je ugljenisan

Goran je 2009. godine otet iz “Šehera” zajedno sa Ilijom Novovićem na Senjaku koji je držao, a njihova ugljenisana tela su pronađena u ostacima spaljenog džipa

Objavljeno:

Automobil Sonje Lazetić, supruge nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića izgoreo je noćas oko dva sata u beogradskom naselju Dedinje. Požar je izbio u automobilu koji je bio parkiran do njenog, te se plamen proširio i na njeno vozilo.

Sonja se proslavila pre četvrt veka u dokumentarcu “Vidimo se u čitulji”. Naime, poznato je da je prvi suprug Sonje Lazetić bio Goran Marić Mare, poznat i kao legenda devedesetih godina, koji je u to vreme posedovao najbolje lokale i najskuplje automobile.

Goran Marić Mare je bio kralj Ripnja, posedovao je automobile poput Ferarija i Lambordžinija. Oženio je Sonju sa kojom je kasnije dobio troje dece.

Bio je blizak sa Surčincima, ali je samo jednom osuđivan zbog posedovanja oružja, drugih mrlja u dosijeu nije imao. Poznato je da je nosio samo gardarobu marke “Dolče i Gabana” i priča se da je specijalno za njega urađena jedna kolekcija sa njegovim imenom.

Goran je 2009. godine otet iz “Šehera” zajedno sa Ilijom Novovićem na Senjaku koji je držao, a njihova ugljenisana tela su pronađena u ostacima spaljenog džipa. Jedan od njih je bio na sedištu, a drugi u gepeku. Zbog toga se sumnja da je Novović namamio Gorana u zamku.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.