SRAMOTA! Policajci hteli da iznude 15.000 evra od građanina?!
Foto: Zorana Jevtić

SKANDALOZNO

SRAMOTA! Policajci hteli da iznude 15.000 evra od građanina?!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su tri policijska službenika iz Beograda i još jednu osobu zbog sumnje da su od oštećenog, kome su prodali pištolj, zahtevali 15.000 evra, kako ne bi bio uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja
Objavljeno:

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo iznude uhapšeni su policijski službenici M.M. (1988), M.M. (1986) i V.B. (1992), kao i D.B. (1983).

Postoje osnovi sumnje da su D.B. i V.B. oštećenom, polovinom avgusta ove godine, prodali pištolj, koji su potom osumnjičeni M.M. i M.M., predstavljajući se kao policijski službenici, od oštećenog oduzeli u njegovom stanu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sumnja se da su M.M. i M.M., uz upotrebu sile od oštećenog zahtevali da im preda 15.000 evra ili će u protivnom biti uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja.

U narednom periodu, kako se sumnja, osumnjičeni M.M. je pozvao oštećenog i zahtevao da mu spremi traženi novac, a kako bi ga na to prisilili osumnjičeni D.B. polupao mu je sva stakla na automobilu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati , nakon čega će u zakonskom roku, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.