Haos u Jagodini: Policija ga jurila, a on dao gas i bacao marihuanu kroz prozor!
Foto: AP

filmska potera

Haos u Jagodini: Policija ga jurila, a on dao gas i bacao marihuanu kroz prozor!

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen J.P (41), koji je, dok ga je policija pratila, kroz prozor automobila bacao kesice sa drogom.
Objavljeno:

On je zatim, kako je navedeno, u slepoj ulici namerno vozilom udario policijskog službenika, a potom i službeno vozilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"J.P. je iz Zaječara i tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu", navodi se u saopštenju. - Sumnja se da je on, potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice sa materijom nalik na marihuanu kroz prozor. J.P je osumnjičen da je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika, a potom i službeno vozilo - navodi policija.

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja". Prilikom pregleda kod osumnjičenog je pronađena "biljna masa nalik marihuani, spakovana u paketiće". U saopštenju je navedeno da će "osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.