Volim je, sačekaću je da završi školu, oženiću je i imaćemo decu! Šokantno priznanje pedofila iz Vranja zgranulo Srbiju!
Foto: Facebook/Nenad Stevanović

ne odustaje

Volim je, sačekaću je da završi školu, oženiću je i imaćemo decu! Šokantno priznanje pedofila iz Vranja zgranulo Srbiju!

- Još letos sam spremio kumove i starog svata. Nisam ja nikakav pedofil. Sa njom sam mesecima u ljubavnoj vezi - rekao je Nenad Stevanović na saslušanju zameniku osnovnog javnog tužioca
Objavljeno:

"Nisam pedofil, samo sam zaljubljen. Bili smo u ljubavnoj vezi. I svakako neću odustati od nje, ma šta svi vi pričali. Oženiću je". Tako je Nenad Stevanović zvani Roki (37) odgovarao na pitanja tužioca koji ga je saslušao povodom optužbi za nedozvoljene polne radnje nad N. S. (13), učenicom sedmog razreda osnovne škole u Vranju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Još letos sam spremio kumove i starog svata. Nisam ja nikakav pedofil. Sa njom sam mesecima u ljubavnoj vezi. Neću od nje da odustanem. Sačekaću da završi osnovnu školu. Mi se zaista volimo - rekao je osumnjičeni na saslušanju oči u oči sa zamenikom osnovnog javnog tužioca.

HOĆU DA IMAMO BEBU: Stravični predlozi pedofila iz Vranja devojčici koju je ljubio ispred škole!

Okoreli neženja je naočigled više od 500 učenika i prolaznika u prometnoj Partizanskoj ulici ispred škole 3. oktobra ljubio, grlio i pipao devojčicu, sa kojom je nekoliko meseci bio u zabranjenoj ljubavnoj vezi. Zbog skandala i užasa, pedofilija na javnom mestu i dalje je nemila dežurna tema koja je potresla i uznemirila Vranjance, posebice roditelje i prosvetne radnike, a burno reaguju i tinejdžeri.

foto: Vranjske novine

Za skandaloznu ljubavnu vezu znali su učenici, roditelji, ali reakcija istražnih organa protiv pedofila nije bila pravovremena i efikasna.

ISKOPALA BIH OČI BOLESNIKU: Ispovest majke devojčice koju je ispred škole ljubio pedofil!

Napasnik je uhapšen ispred škole dok je bio u ljubavnom zanosu sa maloletnom devojčicom. Šokantan i uznemiravajući prizor krišom slikao je i policiji prijavio napasnika - novinar. Šest užasnih prizora, krišom snimljenih, zapalili su društvene mreže i uzmirili Vranjance.

foto: Vranjske novine

Zbog jezivog javnog časa pedofilije ispred škole utučeni su, ozlojeđeni, uplašeni i osramoćeni Slađan i Verica Stanisavljević, koji od jula vode borbu protiv manijaka iz Krive Feje.

- Od bruke i sramote ne izlazim iz kuće, danonoćno plačem, nerviram se. Više nemam suze, blokirao mi je mozak. Najvažnije je da je ona dobro, obećala nam je da ga više neće videti - kaže devojčicina majka Verica S.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.