Sutra sahrana malog Radenka, otac došao po telo: Isteraćemo do kraja, da još neko dete ne umre posle preloma!
Foto: Facebook / Milan Nikodinović

Epilog tragedije

Sutra sahrana malog Radenka, otac došao po telo: Isteraćemo do kraja, da još neko dete ne umre posle preloma!

- Jedan od lekara iz Instituta za majku i dete rekao mi je da je kod Radenka, prilikom pada, kost udarila u zemlju i da je tada došla u kontakt sa bakterijama Problem je nastao jer mu je kost vraćena, a da niko nije očistipo i dezinfikovao ranu. I tako je došlo do sepse - rekao je Milan Nikodinović
Objavljeno: 11.10.2016. 13:42h
  • 12

Osmogodišnji Radenko Nikodinović, koji je preminuo u Institutu za majku i dete šesti dan posle preloma ruke, biće sahranjen sutra na groblju u Kozjaku kod Loznice. Autopsija mališana tek je jutros urađena na Institutu za sudsku medicinu, jer je do juče prikupljana potrebna dokumentacija, objavile su "Novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Otac Milan sa prijateljima je došao u Beograd kako bi preuzeo dečakovo telo.

- Jedan od lekara iz Instituta za majku i dete rekao mi je da je kod Radenka, prilikom pada, kost udarila u zemlju i da je tada došla u kontakt sa bakterijama Problem je nastao jer mu je kost vraćena, a da niko nije očistipo i dezinfikovao ranu. I tako je došlo do sepse - rekao je Milan Nikodinović.

Očajni otac najavio je da će “da iskoristi sva zakonska sredstva kako bi krivac za nesavesno lečenje njegovog sina odgovarao”.

- Moram da izguram i istrajem, ne samo zbog mog sina, već da se više nikada ne dogodi da neko dete umre posle preloma - poručuje otac preminuog osmogodišnjaka.

(Espreso.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media