Besni roditelji preminulog dečaka: Lekari moraju da odgovaraju za smrt našeg Radenka!
Foto: Večernje novosti

nakon tragedije

Besni roditelji preminulog dečaka: Lekari moraju da odgovaraju za smrt našeg Radenka!

- Bolje da sam dete odveo kod nekog lekara koji uzima novac, da sam dao 100 evra ili koliko je već trebalo, al’ da mi je dete ostalo živo. Šta ja sada da radim kad mi više nema sina - pita se Milan Nikodinović
Objavljeno: 07:33h

- Ceo svoj život nisam ovoliko plakao koliko plačem otkako mog Radenka nema. Ne znam ni kako će sedmogodišnja ćerka podneti smrt brata, jer su njih dvoje bili vezani kao dva goluba. Ona sad misli da joj je bata na nebu sa anđelima, a ja svim roditeljima poručujem - ne vodite decu kod ludaka!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je juče poručio Milan Nikodinović, otac osmogodišnjeg Radenka iz Loznice, koji je u nedelju preminuo od sepse na beogradskom Institutu za majku i dete, nakon što je, igrajući se, polomio ruku.

- Bolje da sam dete odveo kod nekog lekara koji uzima novac, da sam dao 100 evra ili koliko je već trebalo, al’ da mi je dete ostalo živo. Šta ja sada da radim kad mi više nema sina! Ne umem da vam objasnim kako mi je bilo dok sam ćerki pokušavao da objasnim da njenog starijeg brata više nema, da je na nebu sa anđelima i da ga više neće videti. Odveli smo je kod drugarice i njene bake da ne bude u kući i gleda ovu tugu - potreseno priča Milan.

Nada se, kaže, da će inspekcija utvrditi propuste lozničkog lekara koji je danima lečio njegovog sina, očito pogrešno.

- Doktor Bojanić je nakon što je moje dete poslao za bolnicu u Beograd tvrdio da smo mi roditelji odbili bolnički smeštaj za Radenka u Loznici, što nije tačno! Uporno ga je slao kući i nadam se da će se to dokazati, jer, naravno, ne postoji dokument u kojem piše da smo mi odbili bolnički smeštaj, jer nismo - poručuje Milan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.