ZA OVO NEKO MORA DA ODGOVARA: Započeta istraga u bolnici zbog smrti dečaka iz Loznice!
Foto: Nebojša Mandić

Teška tragedija

ZA OVO NEKO MORA DA ODGOVARA: Započeta istraga u bolnici zbog smrti dečaka iz Loznice!

– Tragedija je neopisiva i neizmeriva. Dete je pregledano i zbrinuto u Opštoj bolnici, a zbog komplikacija upućeno u Institut za majku i dete u Beograd. Danas je organizovan unutrašnji nadzor a očekujemo i spoljašnji - saopšteno iz lozničke bolnice
Objavljeno:

Povodom smrti osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića, dečaka iz Kozjaka kod Loznice koji je u subotu preminuo u Beogradu zbog infekcije nastale nakon preloma ruke, oglasila se loznička Opšta bolnica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bolnica je danas uputila saučešće porodici.

Vest koja je potresla Srbiju: Dečak (8) iz Loznice polomio ruku, pa UMRO OD TROVANJA!

– Tragedija je neopisiva i neizmeriva. Dete je pregledano i zbrinuto u Opštoj bolnici, a zbog komplikacija upućeno u Institut za majku i dete u Beograd. Danas je organizovan unutrašnji nadzor a očekujemo i spoljašnji. O rezultatima javnost će biti blagovremeno i adekvatno obaveštena – navodi se u saopštenju koje je potpisala v. d. direktora dr Mira Vučetić.

Tragedija kakva nije skoro zabeležena u lozničkom kraju dogodila se šest dana posle preloma ruke koji je dečak Radenko zadobio u nedelju 2. oktobra tokom igre.

Njega su roditelji istog dana prevezli do lozničke bolnice gde mu je na odeljenju ortopedije ukazana pomoć i stavljen gips. Prema tvrdnjama oca Milana i majke Zorice, dečak nije zadržan u bolnici iako je na ruci bio otvoren prelom, a komplikacije i temperatura javile se se kod kuće već iste večeri.

Tek u sredu, kada je bilo očigledno da se dečak ne oseća dobro i da je ruka modra, zadržan je na odeljenju, a iste večeri upućen u Institut za majku i dete u Beogradu.

Borba lekara da Radenku spasu najpre ruku, a potom i život, nije dala željene rezultate i dečak je zbog infekcije preminuo u subotu 8. oktobra oko 9.45.

Obdukcioni nalazi trebalo bi da potvrde i razjasne sve detalje i uzroke tragičnog kraja deteta koje je u kraju bilo poznato po svojoj izuzetnoj spretnosti, vedrini i dobroti. Porodica Nikodinović, kojoj već dva dana rodbina i prijatelji dalaze da izjave saučešće, očekuje rezultate obdukcije, a sahranu dečaka planiraju za utorak.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.