Vest koja je potresla Srbiju: Dečak (8) iz Loznice polomio ruku, pa UMRO OD TROVANJA!
Foto: Nebojša Mandić

stravičan epilog

Vest koja je potresla Srbiju: Dečak (8) iz Loznice polomio ruku, pa UMRO OD TROVANJA!

Već tokom noći dečak je dobio temperaturu, tetka Jelena se seća da je bio miran jer se uplašio zbog preloma
Objavljeno:

Tamo su lekari brzo obavili sve neophodne preglede i hitno je zakazana prva operacija. Majci su objasnili da će borba za dečakovu ruku biti komplikovana i duga.

- Jedan od doktora je rekao da za 22 godine karijere nije video ovakav slučaj i da se to dešavalo samo u toku ratnih dejstava zbog infekcija. Dali su sve od sebe i posle prve operacije moj sin je malo došao sebi, čak je nešto i pojeo. Usledile su još dve operacije, ali infekcija se proširila na pluća i to su nam javili u subotu ujutro. Retke bakterije su napale organizam, sepsa se proširaila i sledeće što su nam rekli to je da Radenka nisu mogli da spasu i da je preminuo u 9.45 u subotu 8. oktobra – kroz jecaj govore majka Zorica i otac Milan, koji imaju još jedno dete, devojčicu mlađu godinu dana od Radenka.

Pored obavezne medicinske, roditelji su tražili i sudsku obdukciju koja bi trebalo da bude završena u ponedeljak. Nikodinovići planiraju da malog Radenka sahrane u utorak na lokalnom groblju u Kozjaku.

U bolnici neće o detaljima

U Opštoj bolnici nisu mogli da daju nikakve detalje o ovom slučaju, ali je iz službe za odnose s javnošću potvrđeno da je dečak primljen na pregled sa povredama ruke u prošlu nedelju i da je u sredu organizovan njegov transport do beogradskog Instituta za majku i dete. – U bolnici će svakako narednih dana biti sprovedena kontrola kako bi se utvrdili svi detalji i da li postoji odgovornost medicinskog osoblja za sve štop se dogodilo – potvrđeno je iz lozničke bolnice.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.