TELO BILO KOD SPLAVA NA VELIKOJ MORAVI: Isplivali detalji tragedije kod Varvarina
Nesreća, Foto: Aleksandra Čolić

NESREĆA NA PUTU

TELO BILO KOD SPLAVA NA VELIKOJ MORAVI: Isplivali detalji tragedije kod Varvarina

Istragu vodi Više javno tužilaštvo: naložena je obdukcija i ona će se obaviti u Opštoj bolnici Kruševac

Objavljeno:

Telo muškarca čiji identitet još uvek nije poznat, uočili su na lokalitetu Sastavci kod Varvarina meštani sela Varvarin i to nedaleko od splava na Velikoj Moravi.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo: naložena je obdukcija i ona će se obaviti u Opštoj bolnici Kruševac. I ekipa Doma zdravlja iz Varvarina angažovana je logistički,na terenu.

– U ovom trenutku je teško odrediti koliko je telo muškarca bilo u vodi, policija pokušava da putem drugih tragova dođe do više detalja i informacija-navodi nezvanično izvor “Novosti”.-Telo jeste bilo blizu obale,ali postoji mogućnost da je isplivalo posle nekog dužeg vremena u vodi ili da je doplutalo i da se zaglavilo kod obližnjeg drveta.

Prema nezvaničnim saznanjima sa lica mesta, za sada nema konkretnih tragova na telu koji mogu da upute na uzrok smrti,pa se očekuje da rezultati obdukcije pruže više odgovora. Pre samo pet dana, u kanalu u Železničkoj ulici nađeno je telo NN lica ženskog pola, ali je policija vrlo brzo otkrila identitet. Ispostavilo se da je u pitanju Pejka Radović(62) iz Priboja,čiji je nestanak porodica prijavila 6.maja.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.