Monstrum koji je unakazio ženu moli za oproštaj: Marija, oprosti mi, barem zbog dece!
Foto: Blic/Milan Ilić, Privatna arhiva

monstrum se kaje

Monstrum koji je unakazio ženu moli za oproštaj: Marija, oprosti mi, barem zbog dece!

Ahmet se nalazi u manjoj ćeliji, sa cimerima, i miran je kao bubica
Objavljeno:

Monstrum Ahmet Marinković (40) smešten je u pritvorskoj jedinici sa dvojicom cimera, kojima priča kako se kaje zbog svega što je uradio i kako se nada da će mu nevenčana supruga Marija Ferizović (21) oprostiti što ju je tukao i žigosao, zarad dece koju imaju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izvor ovog portala objašnjava da ga niko od rođaka i prijatelja još nije posetio, te da i ne zna da ga je Marija zauvek napustila i povela decu sa sobom.

- Nikada mu se neću vratiti... Nek trune u zatvoru. Ni zbog sebe mu ne bih oprostila, niti zbog svoje dve ćerke. Nisam luda da mu ponovo dozvolim da me muči i bije i da deca to sve gledaju. On me ne zanima više... - odgovorila mu je Marija u izjavi za ovaj list.

foto: Blic/Milan Ilić

Nesrećnu ženu Ahmet je mučio punih 48 sati. Marija je ispričala da ju je nevenčani suprug tukao nogama i rukama, da ju je žigosao, terao da jede njegov izmet i sekao žiletom!

Monstrum pred sudijom: Nisam mučio niti žigosao moju Mariju!

- Suzdržavala sam se da ne pustim glas dok me je tukao, da ne bi čula deca. Uvek sam trpela i ćutala, ali kad je počeo da me peče užarenim limom i žiletom, nisam mogla da izdržim, jaukala sam i vrištala. Deca su sve čula i pokušavala su da dođu do mene, ali on im je branio - pričala je Marija, čije povrede govore više od reči.

Ahmet se, kako „Alo!” prenosi, nalazi u manjoj ćeliji, sa cimerima. - Miran je kao bubica. S vremena na vreme se požali cimerima zbog zlodela koje je počinio. Inače, on do sada nije bio privođen - objašnjava naš sagovornik.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.