Nesreća kod Kraljeva: Vozilo sletelo u reku sa 17 metara visine, žena poginula
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

nove žrtve

Nesreća kod Kraljeva: Vozilo sletelo u reku sa 17 metara visine, žena poginula

Od zadobijenih povreda na licu mesta preminula je 53-godišnja žena sa područja Vučitrna, koja se nalazila na mestu suvozača, dok je vozač zadobio teške telesne povrede
Objavljeno: 11:07h

Na državnom putu Raška-Kraljevo, u mestu Bare, kod Kraljeva, jedno lice je poginulo, a jedno zadobilo teške telesne povrede kada je vozilo sletelo sa puta u Plansku reku sa visine od oko 17 metara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Kraljevo, saobraćajka se dogodila sinoć oko 20 sati, a do nje je došlo kada je putničko vozilo "micubiši", vršačke registracije, kojim je iz pravca Raške ka Kraljevu upravljao 50-godišnji muškarac sa područa Vršca, skrenulo sa puta i sletelo u Plansku reku, sa visine od oko 17 metara.

Od zadobijenih povreda na licu mesta preminula je 53-godišnja žena sa područja Vučitrna, koja se nalazila na mestu suvozača, dok je vozač zadobio teške telesne povrede, zbog kojih je zadržan u Opštoj bolnici u Kraljevu.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu sudskog veštaka i pripadnika saobraćajne policije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.