Kao na filmu: Pijanac skočio iz žbuna i počeo da davi policajca, kolege ga jedva spasile!
Foto: Dragan Kadić

Usred hapšenja

Kao na filmu: Pijanac skočio iz žbuna i počeo da davi policajca, kolege ga jedva spasile!

- Pijani Vuković iskočio je iz mraka i zgrabio policajca Milovanovića za vrat i, uz pogrdne reči: „Pandurčino, mamicu ti ...“, počeo ga daviti, na zaprepašćenje i čuđenje samog policajca, ali i učesnika tuče, koji je zabezeknuto posmatrao šta se događa -
Objavljeno: 09:38h

Nenada Milovanovića (36), policajca, pokušao je da udavi pijani Savo Vuković (46) dok je hapsio jednog od učesnika tuče.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nesrećni policajac nije znao šta ga je snašlo sve dok kolega nije sa njega „skinuo” pijanca. Inače, Vuković nije bio predmet interesovanja policajca, već je iz žbunja izleteo kako bi spasao nasilnika.

Nakon petominutne borbe Vuković je savladan i priveden, ali se ubrzo našao na slobodi, čak i pre nego što je Milovanović završio sa lekarskim pregledom.

Prema navodima našeg sagovornika, drama se dogodila nakon što je, posle kraće potere i jurnjave za jednim od učesnika tuče između više momaka, policajac Milovanović sustigao izgrednika i počeo da razgovara sa njim, bez ikakvih žustrih reči ili nesuglasica.

- Pijani Vuković iskočio je iz mraka i zgrabio policajca Milovanovića za vrat i, uz pogrdne reči: „Pandurčino, mamicu ti ...“, počeo ga daviti, na zaprepašćenje i čuđenje samog policajca, ali i učesnika tuče, koji je zabezeknuto posmatrao šta se događa. Budući da je mnogo krupniji i fizički jači, uspeo je da obori policajca na tlo. Udario ga je laktom i posekao usnu. Policajac je ipak nekako uspeo da savlada napadača, zajedno sa pristiglim kolegom, vezao ga lisicama i priveo u stanicu - rekao je izvor iz istrage.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.