Grobari odlukom suda robijaju: Osuđena dvojica navijača crno-belih!
Foto: Zorana Jevtić

Nakon nagodbe

Grobari odlukom suda robijaju: Osuđena dvojica navijača crno-belih!

- Tom odlukom sud je potvrdio sporazum o priznanju krivičnog dela koji su oni prošle sedmice zaključili sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu - rekla je portparol suda sudija Ivana Ramić
Objavljeno: 14:47h

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je navijače Partizana Veljka Belivuka (31) na godinu dana kućnog zatvora, a Darka Ristića (28) na godinu i deset meseci “klasičnog” zatvora zbog prebijanja pripadnika obezbeđenja direktora FK Partizan Miloša Vazure u aprilu ove godine ispred prostorija kluba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tom odlukom sud je potvrdio sporazum o priznanju krivičnog dela koji su oni prošle sedmice zaključili sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu - rekla je portparol suda sudija Ivana Ramić.

Napadač na Vazuru Velja Belivuk: Sedam godina suđenja, pet i po meseci kazne! Ona je dodala da je sud obojici produžio meru zabrane napuštanja boravišta do pravosnažnosti presude.Prema sporazumu, koji je potvrđen presudom, Belivuk je za kaznu od godinu dana kućnog zatvora priznao krivično delo nasilničko ponašanje, a Ristić za godinu i 10 meseci zatvora nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom telesnom povredom.

Strah i trepet Juga: Ovo su Partizanovi navijači koji su prebili Vazurino obezbeđenje! (FOTO) Njima je u junu počelo suđenje i nakon nekoliko pretresa, došlo je do nagodbe između Belivuka i Ristića sa tužilaštvom zbog čega je suđenje prekinuto. Tokom suđenja su saslušani oštećeni, koji se nisu pridružili krivicnom gonjenju niti su istakli odštetni zahtev.Miloš Vazura nije imao status oštećenog, niti su oni bili optuženi za ugoržavanje njegove sigurnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.