ŠEŠELJ JE HERMAFRODIT, SUMNJIVE MUŠKOSTI! Giška je ovako pričao o radikalu, odgovor od njega dobio pod zemljom
Đorđe Božović Giška, Foto: Printscreen/youtube

mrtva usta ne mogu da odgovore

ŠEŠELJ JE HERMAFRODIT, SUMNJIVE MUŠKOSTI! Giška je ovako pričao o radikalu, odgovor od njega dobio pod zemljom

Giška je Šešelja nazvao i crvenim farisejom, hermafroditom sumnjive muškosti i kukavicom

Objavljeno:

Komandant Srpske garde Đorđe Božović Giška jednom je pričao o radikalu Vojislavu Šešelju i to na sahrani svog prijatelja i saborca Branislava Matića Belog. Opisao je Šešelja i njegove zatvorske dane i rekao da je u zatvoru opstao kao cinakroš, a da ima i mnogo sramnijih stvari, aludirajući na to kako je Šešelj postao balerina!

Giška je Šešelja nazvao i crvenim farisejom, hermafroditom sumnjive muškosti i kukavicom.

Pogledajte video:

Sa druge strane Vojislav Šešelj počeo je da iznosi svoju stranu priče tek kada je Giška poginuo.

Poznat kao žestoki momak sa beogradskog asfalta, koji nije prezao ni od čega i ni od koga, sada kad je pod zemljom ne može da opovrgne Šešeljeve priče. prema kojima je Giška pobegao u Gospić na ratište samo da ga ovaj ne bi pronašao.

Giška nije skrivao da je mrzeo Šešelja. U to vreme u TV emisijama poručivao je da "Šešelj nije muško", da su ga silovali u zeničkom zatvoru i oblačili mu suknju.

Jednom prilikom je srpski političar izbegao linč ispred "Beograđanke", kada su ga posle gostovanja na "Studiju B" sačekali Božović, Knele Beli, Lale Robija i ostatak voždovačkog klana.

- Sačekali su me ispred Beograđanke. Moji ljudi iz pratnje su čuli za to i brzo se okupili naoružani. Ja se sa otkočenim pištoljem pozdravim sa Laletom. Rukujem se sa njim, ali mu ne okrećem leđa. Ulazim na suvozačeva vrata i sve vreme gledam u njih. I tako se sve završi bez sukoba - kaže Šešelj.

Šešelj mu ovo očigledno nije oprostio pa ga je, kako sad kaže, sa automatskom puškom u najlon kesi tražio po Beogradu kako bi se obračunao sa njim.

- Sa automatskim puškama u najlon kesama išli smo ja i nekoliko mladića da se obračunamo sa Giškom zbog toga što je tako govorio o meni. Tražili smo ga po svim mestima u Beogradu nedeljama. Išli smo gde god smo čuli da dolazi, ali uzalud. Giška je, čim je čuo da ga tražimo, brže-bolje krenuo na front. Nisu ga pustili u Slavoniju, nego u Liku i tamo je brao šljive i poginuo. Nikad se nije otkrila prava istina o toj pogibiji - priča lider radikala.

Zanimljivo je da to priča sada, kada su svi akteri događaja iz devedesetih mrtvi i ne mogu da odgovore.

Poznato je, doduše, da je Giška pred odlazak u rat govorio da ide jer ne želi da umre kao kriminalac na beogradskom asfaltu, već kao junak na frontu koji brani svoju zemlju. Ali, teško da je tu mislio na Šešelja koji tvrdi da je Božovića ubio jedan metak dok je brao šljive, iako u zvaničnom izveštaju sa autopsije piše da su u osnivača Dobrovoljačke građe ispaljena tri hica.

Kao da mu tvrdnje o Giški nisu bile dovoljne, Šešelj je dodao i da se nikog u Beogradu nije bojao.

- Nisam se plašio ni Arkana. Nikad nisam mislio da ga ubijem, nego sam mu jednostavno pokazao da ga se ne bojim. Sreli smo se u "Ruskom caru". Sa njim su bili Šuca (Nebojša Đorđević) i Peja (Marko Pejić). U džepu sam imao otkočen pištolj sa metkom u cevi, i da je došlo do nečega, sigurno bi svi oni izvukli deblji kraj - rekao je Šešelj još dok je bio u Haškom tribunalu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.