Jauk majke poginulog bicikliste: Umesto dočeka, sinu spremam sahranu!
Foto: Facebook/Dejan Marić

Nakon tragedije u Kini

Jauk majke poginulog bicikliste: Umesto dočeka, sinu spremam sahranu!

Majka se čula sa sinom pre tri dana kada je, kako kaže, rekao da za koji dan stiže kući, pa se spremala da ga dočeka. Podizala ga je i negovala kao samohrana majka, pošto je Dejanov otac preminuo pre više od pet godina
Objavljeno: 08:11h

"Voleo je biciklizam, malo je reći, svim srcem. Živeo je za taj sport, radovao mu se, iako u materijalnom pogledu od njega nije imao vajde. To je bila njegova velika ljubav, eto, zbog nje je izgubio mlad život".

Ovim rečima juče nas je dočekala Milanka, majka našeg bicikliste koji je prekjuče poginuo u Kini, Dejana Marića (25), koja je na stalnoj vezi sa njegovim trenerom Čubrićem, s kojima se dogovaraju detalji transportovanja tela nesrećnog mladića iz Kine u Loznicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Majka se čula sa sinom pre tri dana kada je, kako kaže, rekao da za koji dan stiže kući, pa se spremala da ga dočeka. Podizala ga je i negovala kao samohrana majka, pošto je Dejanov otac preminuo pre više od pet godina. Ova po mnogo čemu čelična žena, koju je život nije mazio, živela je za svog sina radeći kao higijeničarka u Domu zdravlja, ali i druge poslove kako bi svom jedincu učinila život što boljim.

- Bio je divno dete, pokazivao je veliku pažnju, razumevanje, toplinu i ljubav - priča Dejanova majka, dok joj u kuću dolaze pored srodnika i kolege Doma zdravlja, gde slovi za vrednog i čestitog radnika. - Dejan je vozio poslednju trku prekjuče i očekivao je dobre rezultate.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.