Nastavljeno suđenje žandarmima  za napad na Vučićevog brata
Foto: Saša Pavlić Koky

traženje istine

Nastavljeno suđenje žandarmima za napad na Vučićevog brata

Braneći svoje kolege Hristov je sudu ispričao da je tokom incidenta bio napadnut i da su se, sada oštećeni u ovom postupku ponašali bahato "kao navijači"
Objavljeno:

Ispitivanjem kolege optuženih iz niškog odreda Žandarmerije Vinka Hristova, u Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje osmorici žandarma optuženih za napad na Andreja Vučića i Predraga Malog kao i još dvojicu pripadnika vojne policije pred početak Parade ponosa na Vračaru u septembru 2014. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Braneći svoje kolege Hristov je sudu ispričao da je tokom incidenta bio napadnut i da su se, sada oštećeni u ovom postupku ponašali bahato "kao navijači".

Jedan postupak je zastareo, ali evo zašto Karić i dalje ne sme u Srbiju!

Hristov je tvrdio da njegove kolege zbog toga nisu mogle da legitimišu "sumnjiva lica". Naveo da je dobio udarac opisao da nogom u grudi ali da nije video ko je to učinio.

foto: Apple

Na kraju ispitivanja Tužilaštvo je prigovorilo njegovom iskazu, a odbrana je tražila da se suđenja ubuduće snimaju.

Incident se dogodio 28. septembra 2014. godine na uglu ulica Svetozara Markovića i Birčaninove, neposredno pred održavanje Parade ponosa u Beogradu kada je, iz bezbednosnih razloga, u centru grada bilo pojačano prisustvo policije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.