Brutalno ubistvo u Beogradu: Oteli ga, mučili, pa golog ostavili kod stadiona!

Zastrašujući zločin

Brutalno ubistvo u Beogradu: Oteli ga, mučili, pa golog ostavili kod stadiona!

Otmičari Vuka J. oteli, skinula ga golog, brutalno prebili, pa ga izbacili u Humskoj ulici, na parkingu FK Partizan. Mladić umro od zadobijenih povreda u Urgentnom centru
Objavljeno: 09:19h

Beograđani D. K. i D. N. uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i u šumi brutalno pretukli Vuka J. (24) iz Beograda u naselju Mali Mokri Lug, a zatim ga golog izbacili u Humskoj ulici, na parkingu FK Partizan. Mladić je kasnije tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, a policija traga i za trećim napadačem, kao i za automobilom koji je prilikom napada korišćen. Kako je objavio “Alo”, kidnapovanje se dogodilo 19. oktobra ove godine oko podneva u Bosanskoj ulici, kada su trojica napadača svojim „audijem“ udarila Vuka J., koji je vozio „skuter“. - Mladić je od siline udarca pao s motora i kaciga mu je odletela nekoliko metara. Odmah su istrčali iz automobila i počeli palicama da ga biju. Već povređenog Vuka su stavili u gepek, a zatim odvezli u šumu. Tamo su ga, kako je mladić izjavio pre nego što je preminuo u bolnici od povreda zadobijenih prilikom te otmice, prvo skinuli golog i ponovo pretukli bejzbol palicama, pa su ga u polusvesnom stanju ubacili u prtljažnik autombila - kaže naš izvor blizak istrazi.

Otmičari su došli na parking FK Partizan u Humskoj ulici i tu iz gepeka izbacili Vuka J., kog su kasnije pronašle osobe koje su htele da isparkiraju svoja vozila. - Vozilo Hitne pomoći, kao i policija, došlo je odmah i mladić je prevezen u Urgentni centar. Tamo su mu konstatovane višestruke povrede glave, tela i ekstremiteta. Policija je na osnovu izjave, tada još živog mladića, napravila rekonstrukciju događaja i ubrzo otkrila ko su napadači. Locirani su D. K. i D. N. i odmah uhapšeni, ali za trećim učesnikom ove brutalne otmice se još traga, kao i za automobilom kojim su se oni služili prilikom kidnapovanja - ispričao je naš sagovorik. Ipak, zasad nije poznat motiv otmice, kao ni šta je Vuk J., koji živi u Kaluđerici, tražio u Malom mokrom lugu. - Sigurno da će video-nadzor koji je postavljen oko stadiona Partizana biti od velike pomoći, a videće se šta imaju da izjave i dvojica osumnjičenih koji su uhapšeni - kaže on. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.