Počinje suđenje državnoj starleti: Kod frizera sam, ne znam ja ni za kakvo suđenje!
Foto: Facebook

Konačno

Počinje suđenje državnoj starleti: Kod frizera sam, ne znam ja ni za kakvo suđenje!

Advokat optužene Milorad Konstantinović rekao je da je pokušao da sa njom stupi u kontakt, ali da nije uspeo, kao i da je čuo da njegova klijentkinja planira da ide u Crnu Goru
Objavljeno:

Suđenje savetnici u Ministarstvu spoljnih poslova Dušici Jevđenović (25) trebalo bi da počne danas - ako se okrivljena konačno pojavi pred sudom, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prethodno ročište pred Trećim osnovnim sudom odloženo je 23. juna zbog toga što je Jevđenovićeva izostala sa ročišta.

Sudija Tanja Trkulja Vasić saopštila je tada da okrivljena nije primila poziv, kao ni njen brat Ivan koji je takođe optužen u ovom postupku. Ona je rekla da će, u slučaju da se poziv ponovo vrati, narediti privođenje Jevđenovićeve.

Advokat optužene Milorad Konstantinović rekao je da je pokušao da sa njom stupi u kontakt, ali da nije uspeo, kao i da je čuo da njegova klijentkinja planira da ide u Crnu Goru.

U sudu su se pojavila dvojica oštećenih policajaca - Bojan Milenković i Milan Luković - koje je Jevđenovićeva isprskala suzavcem i pretila im otkazom tokom privođenja u leto prošle godine. Sudija je saopštila da će narediti privođenje Jevđenovićeve ukoliko se poziv ponovo vrati.

Međutim, Dušica ne zna za suđenje.

- Nemam ja sutra suđenje, ne znam odakle vam to. Ne bih bila sada kod frizera već sa advokatima. Sve što želite ću vam reći ako ne objavite ponovo ružne naslove o meni. Ja vodim totalno drugačiji život od onog što se u javnosti predstavlja - rekla je Jevđenovićeva.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.