Tužilaštvo odustalo od gonjenja Ognjanovića: Nema dokaza da su prali novac!
Foto: Nebojša Mandić

nema dokaza o zloupotrebi

Tužilaštvo odustalo od gonjenja Ognjanovića: Nema dokaza da su prali novac!

Razlog je, kako se dodaje što iz dokaza koji su prikupljeni tokom istrage ne proizilazi opravdana sumnja koja je neophodna da bi optužnica bila podignuta
Objavljeno: 10:18h

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je odustalo od daljeg krivičnog gonjenja Nebojše i Jelene Ognjanović jer iz istrage nisu proistekli dokazi koji bi opravdali podizanje optužnice protiv njih za prevaru i pranje novca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Obaveštavamo vas da je nakon sprovedene istrage koja se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu vodila protiv Ognjanović Nebojše i Ognjanović Jelene zbog izvršenja krivičnih dela prevare i pranja novca, te detaljnog i sveobuhvatnog razmatranja rezultata istražnog postupka, tužilaštvo donelo odluku o odustanku od daljeg krivičnog gonjenja osumnjičenih - navodi se u saopštenju.

U centru Zrenjanina petorica huligana pretukli dečaka i devojčicu!

Razlog je, kako se dodaje što iz dokaza koji su prikupljeni tokom istrage ne proizilazi opravdana sumnja koja je neophodna da bi optužnica bila podignuta.

foto: Dragana Udovičić

Ognjanovići su roditelji male Tijane Ognjanović za koju su prikupljani dobrovoljni prilozi kako bi se lečila u Americi.

Devojčica je preminula pre operacije, a u javnosti su se javile sumnje da su roditelji zloupotrebili novac prikupljen za lečenje njihove ćerke.

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.